Passa al contingut principal

Oferta pública 04/12/2019


1 plaça de Tècnic superior en enginyeria / Ajuntament de Barberà del Vallès

Borsa de treball de places de Tècnic d'organització i gestió de plantilla / Ajuntament de Reus

1 plaça d'Investigador postdoctoral de ciències computacionals de la terra (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)


1 plaça d'Estudiant de màster o doctorat en disseny de processadors (R01) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer per a l'Oficina Tècnica d'Enginyeria i Obres / Generalitat de Catalunya - Institut Català d'Oncologia (ICO)

1 plaça de Doctorand per a l'ús eficient de l'aigua / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça d'Assistent de suport científic al Nanofabrication Laboratory (NFL) / Institut de Ciències Fotòniques

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà per dur a terme el Pla d'acció de dinamització agrícola (PFO) / Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes

1 plaça de Tècnic del Departament d'Enginyeria Química Agrària i Tecnologia Agroalimentària / Universitat de Girona

1 plaça d'Investigador postdoctoral en imatges quantitatives de cèl·lules vives / Universitat Pompeu Fabra

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/12/2019

1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 plaça de Tècnic d'obra pública / Ajuntament de Vilassar de Dalt

Borsa de treball de places d'Enginyer en informàtica / Consell Comarcal del Montsià

1 plaça d'Investigador postdoctoral per al projecte LOCOMOTION / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)

1 plaça de Tècnic de recerca (NEWBIES) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA)

1 plaça d'Oficial de comunicació júnior / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Assistent de recerca al Translational Fibroblast Mechanobiology Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça de Tècnic en contaminació lumínica / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Borsa de treball de places de Programador i Analista / Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Jornada: Cap a la societat digital: el desplegament de la 5G al territori

L’Institut Cerdà organitza aquesta jornada que té com objectiu confrontar la visió de diversos actors i establir criteris per a fer un desplegament eficient, sostenible i inclusiu, en el marc d’un procés de transició digital de la societat.

El desplegament de la 5G suposarà una transformació sense precedents de les activitats productives i de consum. Aquesta revolució requerirà un desplegament intensiu d’infraestructures a les ciutats i el territori. Però, avui, el model de planificació, implantació i gestió d’aquestes infraestructures i serveis encara està per definir, així com la posició i el paper que han de tenir els diversos agents públics i les empreses de la cadena de negoci del sector.

Quan: 03.12.2019 de 9 a 12h
On: Palau Macaya. Passeig de St Joan, 108. Barcelona

Més informació

Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa

El TLN Mobilicat ofereix l’oportunitat de realitzar unes pràctiques professionals a un altre país europeu, dins del sector escollit. Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

El programa inclou un curs lingüístic intensiu de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i de 40 hores durant l’estada. Els i les participants també rebran orientació professional personalitzada durant tot el procés.

Objectiu:

Facilitar la participació de persones joves, inscrites en el Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil, en un període de pràctiques transnacionals, per reforçar les seves oportunitats d’accedir al mercat laboral, desenvolupant competències i habilitats professionals i personals.

Perfil dels participants:

Tenir entre 18 i 29 anysSer resident a CatalunyaExperiència laboral inferior als 12 …