Passa al contingut principal

Premios Nacionales de Innovación y Diseño 2019

Los Premios Nacionales de Innovación contemplan las siguientes modalidades:


  • Modalidad “Trayectoria Innovadora”: empresarios y profesionales con una trayectoria de al menos diez años en la que la innovación ha sido una de las características relevantes.
  • Modalidad “Gran Empresa”: grandes empresas con una actividad innovadora de al menos diez años.
  • Modalidad “Pequeña y Mediana Empresa”: pequeñas y medianas empresas con demostrada actividad innovadora de al menos cinco años. Dotación económica de 30.000€.

Los Premios Nacionales de Diseño se convocan en las siguientes modalidades:


  • ­ Modalidad “Profesionales”: profesionales del diseño (personas físicas o equipos de profesionales) con una trayectoria de al menos diez años de reconocido prestigio en el sector. Dotación económica de 30.000€.
  • Modalidad “Empresas”: empresas consolidadas que hayan incorporado el diseño a su estrategia empresarial durante al menos diez años.
  • Modalidad “Jóvenes Diseñadores”: dirigido a aquellos creadores, con una edad que no sobrepase los treinta y cinco años en el día de la presentación de la candidatura, y con una trayectoria profesional inferior a diez años. Dotación económica de 15.000€.

El plazo de presentación de candidaturas finalizará a las 15:00 (hora peninsular) del día 15 de octubre de 2019.

Presentació de candidatures

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 13/10/2021

Borsa de treball de places de Tècnic d'innovació / Ajuntament de Manlleu 1 plaça de Tècnic de gestió a la Direcció General de Protecció Civil / Generalitat de Catalunya - Departament d'Interior 1 plaça de Predoctoral Researcher at the Nanoprobes and Nanoswitches Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Postdoctoral position at the group of Pluripotency for organ regeneration / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) Més entrades d' Oferta pública

Calendari laboral 2022 a Catalunya

El calendari laboral recull les festes estatals i catalanes, a les quals caldrà sumar en cada municipi les dues festes locals, retribuïdes i no recuperables, permeses per llei. Els festius del 2022 1 de gener. Cap d'any, cau en dissabte. 6 de gener. Reis. Cau en dijous. 15 d'abril. Divendres Sant. 18 d'abril. Pasqua Florida (Dia de la mona). 6 de juny. Pasqua Granada (Dilluns de Pentecosta). 24 de juny. Sant Joan. Cau en divendres. 15 d'agost. L'Assumpció. Cau en dilluns. 12 d'octubre. El Pilar. Cau en dimecres. 1 de novembre. Tot Sants, Cau en dimarts. 6 de desembre. Dia de la Constitució, Cau en dimarts. 8 de desembre. La Puríssima. Cau en dijous. 26 de desembre. Sant Esteve. Cau en dilluns. Més entrades de Mercat de treball

Oferta pública 18/10/2021

1 plaça de Tècnic mitjà en mobilitat / Ajuntament de Mont-roig del Camp 1 plaça de Tècnic de llicències d'activitats / Ajuntament de Sant Boi de Llobregat Borsa de treball de places de Tècnic de noves tecnologies i informàtica / Ajuntament de Sant Pere de Ribes 1 plaça d' Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès 1 plaça de Researcher for H2020 - Green Deal and Local Governance for Adaptation Projects / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de T ècnic a càrrec del projecte Desenvolupament de vins escumosos de cítrics de baixa graduació alcohòlica procedents d'excedents de cítrics de les terres de l'Ebre / Fundació Universitat Rovira i Virgili 1 plaça de Project Manager in Research / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Laboratory Technician / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça de Project Manager / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça d' Investigador ordin