Passa al contingut principal

Premios Nacionales de Innovación y Diseño 2019

Los Premios Nacionales de Innovación contemplan las siguientes modalidades:


  • Modalidad “Trayectoria Innovadora”: empresarios y profesionales con una trayectoria de al menos diez años en la que la innovación ha sido una de las características relevantes.
  • Modalidad “Gran Empresa”: grandes empresas con una actividad innovadora de al menos diez años.
  • Modalidad “Pequeña y Mediana Empresa”: pequeñas y medianas empresas con demostrada actividad innovadora de al menos cinco años. Dotación económica de 30.000€.

Los Premios Nacionales de Diseño se convocan en las siguientes modalidades:


  • ­ Modalidad “Profesionales”: profesionales del diseño (personas físicas o equipos de profesionales) con una trayectoria de al menos diez años de reconocido prestigio en el sector. Dotación económica de 30.000€.
  • Modalidad “Empresas”: empresas consolidadas que hayan incorporado el diseño a su estrategia empresarial durante al menos diez años.
  • Modalidad “Jóvenes Diseñadores”: dirigido a aquellos creadores, con una edad que no sobrepase los treinta y cinco años en el día de la presentación de la candidatura, y con una trayectoria profesional inferior a diez años. Dotación económica de 15.000€.

El plazo de presentación de candidaturas finalizará a las 15:00 (hora peninsular) del día 15 de octubre de 2019.

Presentació de candidatures

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 03/06/2021

1 plaça de Tècnic de medi ambient / Ajuntament de Caldes de Malavella 1 plaça de Tècnic de medi ambient / Ajuntament de Lleida 1 plaça de Tècnic de grau mitjà de gestió especialitzada amb destí a la Unitat de banc de dades i cadastre / Ajuntament de Manresa 1 plaça de Data Solutions Manager - Clinical Trials / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR) 1 plaça d' Industrial engineer for the development of automatic indicators to assess quality of care based on the value and optimization of the results / Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) 1 plaça de Tècnic al projecte: R2B2021/06 - Elaboració d'aiguardent de pera procedent d'excedent de fruita i envellit de forma accelerada / Fundació Universitat Rovira i Virgili 2 places de Tècnic de renovacions / Generalitat de Catalunya - Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL) 1 plaça de Tècnic mitjà en Ciberseguretat / Generalitat de Catalunya -

Talent Marketplace a l'Advanced Factories

La digitalització industrial i l’automatització dels processos en les indústries ha donat lloc a un mercat laboral nou i desconegut alhora. Aquest ha d’evolucionar a la mateixa velocitat que ho  fa la tecnologia i ara el repte és adaptar els nous perfils professionals a les demandes del sector industrial. És per això, que a Advanced Factories et donem l’oportunitat de participar a la cinquena edició del Talent Marketplace, un espai per aprofundir sobre els nous perfils professionals i la captació de talent per cobrir nous llocs de treball relacionats amb la Indústria 4.0. El dijous 10 de juny, Advanced Factories obre les seves portes a estudiants d’últim curs de graus tècnics, enginyeries i formacions professionals relacionades amb el sector industrial amb l’objectiu que aquests alumnes que molt aviat entraran al mercat laboral puguin conèixer de la mà dels experts en recursos humans i selecció de personal quines habilitats se’ls exigirà i quines oportunitats laborals ofereixen les dif

Oferta pública 09/06/2021

1 plaça de Research Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça d' Artificial Intelligence Post-doctoral Researcher in Earth Sciences (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Senior RTL engineer - Out-of-order processor and accelerators (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Junior RTL engineer - Out-of-order processor and accelerators (RE1-2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a l'Escola Agrària de Manresa / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Gestor TIC a l'Hospital de Viladecans / Generalitat de Catalunya - Institut Català de la Salut (ICS) 2 places de Professor lector per a l'Àrea de Coneixement: Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lú