Passa al contingut principal

Oferta pública 20 /12 /2018


2 places de Responsable de seguretat de la informació de l'Àrea de Govern del Risc / Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT)

1 plaça de R2 Consolidat Grup Nanoionics / Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya

1 plaça de R1 Enginyer Project Grup EMS / Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya

1 plaça de Tècnic laboratori Grup Nanoionics / Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya


1 plaça de R1 Enginyer Project Grup EMS / Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya

1 plaça de R2 Consolidat Grup Nanoionics / Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya

1 plaça de R1 Enginyer Project Grup Sistema de Potència / Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya

1 plaça de Tècnic rehabilitació i millora a l'Equip d'Adequació, Prevenda i Conservació del Parc d'Habitatges Administrats per l'Agència de la Direcció Operativa de Rehabilitació i Millora de l'Habitatge / Generalitat de Catalunya - Agència de l'Habitatge de Catalunya

1 plaça de Tècnic per al projecte Plastic Busters MPAs al Centre d'Activitat Regional pel Consum i la Producció Sostenible / Generalitat de Catalunya - Agència de Residus de Catalunya

2 plazas de Gestión de Prevención de Riesgos Laborales / UNIVERSIDAD DE ALCALÁ

12 plazas Ingeniero Técnico Industrial / Ayuntamiento de Málaga

1 plaza Graduado/a, Licenciado/a en Ingeniería Informática en Sistemas de Información / UNIVERSIDAD PABLO DE OLAVIDE

1 plaza Titulado Superior de Apoyo a la Investigación / UNIVERSIDAD PABLO DE OLAVIDE

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

IE Spaces for Creativity. International Prize for young Architects and Designers

The purpose of the IE Spaces for Creativity is to design a nursery that boosts creativity.


Develop a proposal that focuses on encouraging a child’s creativity, uniqueness and personality. Create a sense of place that fosters belonging, fun, and responsiveness to all the stakeholders.
The Nursery School should be for 15 children ages 3 to 6 years old. All other parameters you may define yourself. Your entry should reflect the purpose of the center and how it will positively impact children’s education.
Your graphic presentation, using whatever types of expression you wish, should clearly reflect your goals and how your approach/design will achieve them. This is an ideas competition that seeks to reward talent, creativity, and the promise of the participants. This is not a traditional design competition.
One First Prize
Automatic admission to IE’s Master in Strategic Design of Spaces program for the 2020 - 2021 academic year + Scholarship worth €11,500 towards the program tuition fees.
Two Se…