Passa al contingut principal

Darreres places per a “ACCELERA MARTORELL”: “Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l'automoció”


L'Elisabeth des del CIAC ens envia informació sobre l’inici de la 1ª edició “ACCELERA MARTORELL”: “Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l'automoció”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria  especialitzada en el sector de l’automoció, en el que només queden 3 places disponibles!!!!
Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa PRIMER de Preacceleració que vol estimular una emprenedoria d’empreses que des del primer moment volen créixer basant-se en la innovació i la tecnologia i s’impulsa  des de l’Ajuntament de Martorell junt amb  el Consorci de Formació Professional d'Automoció  i la col·laboració del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC).
La 1ª edició de la preacceleradora “ACCELERA MARTORELL”, es tracta d’un programa formatiu especialitzat totalment gratuït i subvencionat de 150 hores de formació (105 hores formació tecnològica especialitzada i 45 hores formació empresarial), i 100 hores de tutories amb mentors.
Aquest programa formatiu s’adreça a 20 participants amb el següent perfil:
  • Titulats o estudiants de Graus Universitaris d’enginyeria
  • Titulats en Cicles Formatius Grau Superior electromecànica de vehicles
  • Professionals d’empreses i emprenedors interessats en el sector de l’automoció


Els 20 participants durant el transcurs del programa rebran formació especialitzada dins el sector de l’automoció per solucionar problemes als següents reptes proposats:
  • ROBÒTICA
  • SENSORS
  • FABRICACIÓ ADDITIVA
  • BIG DATA


Les persones interessades ja poden realitzar la seva inscripció a través de la web específica creada pel programa;http://acceleramartorell.cat/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

D-Prize Challenges

D-Prize supports new entrepreneurs who can distribute proven poverty interventions.


The world has already invented products and services to end poverty. Yet millions of people still don’t have access. Can you design a business or NGO that solves one of the Distribution Challenges below?
We will award the most promising teams with up to $20,000 USD to launch a pilot version of your new organization wherever extreme poverty exists. 
D-Prize Challenges: WATER, SANITATION, AND HYGIENEGIRLS' EDUCATIONAGRICULTUREENERGYGLOBAL HEALTHEDUCATIONGOVERNANCE AND INFRASTRUCTURECUSTOMDeadline: 1 June 2020
Més informació