dijous, 13 de setembre de 2018

SmartCAT Challenge

Aquest concurs d’innovació oberta vol impulsar solucions tecnològiques arreu del territori català i busca aplicacions mòbils, solucions basades en Big Data, en la Internet de les Coses o altres tecnologies que puguin resoldre problemàtiques en els següents àmbits:
 • Medi Ambient
  Gestió de la xarxa de sensors que mesura la qualitat de l’aire i de les dades recollides en un sistema obert a la ciutadania.
 • Comerç i Turisme
  Gestió de les dades obtingudes mitjançant la targeta de fidelització del Mercat Central per oferir un servei més complet als seus clients.
  Millorar l’experiència de les persones que visitin l’oficina de turisme de la localitat amb opcions basades en les noves tecnologies.
 • Seguretat ciutadana
  Solucions smart per digitalitzar la gestió del material policial; realitzar una traçabilitat efectiva de vehicles i agents i aprofitar les dades generades.
 • Acció Social
  Incrementar la participació ciutadana, facilitar l’auto-diagnosi de vulnerabilitat en l’àmbit de la pobresa energètica i millorar el monitoratge de persones dependents a domicili.

Premis


1r.- 5.000€ + 3 entrades al SCEWC
2n.- 3.000€ + 3 entrades al SCEWC
3r.- 2.000€ + 3 entrades al SCEWC

Premi especial: Prova pilot del producte a l'Ajuntament de Sabadell.

Premi KEIRETSU FORUM: Participació en un Global Keiretsu Forum i a les sessions de formació prèvies.

A més a més, si ets un dels 3 guanyadors podràs presentar la teva solució o producte a l’estand de la Generalitat de Catalunya durant l’Smart City Expo World Congress.

Dates

 • 25 de juny: Obertura del concurs
 • 15 d’octubre: Tancament d’inscripcions
 • Novembre: Gala final i lliurament de premis

Participació


Per participar en el concurs, cal que emplenis el formulari d’inscripció i hi adjuntis tota la informació que es requereixi. Es valorarà la inclusió d’enllaços o material multimèdia per visualitzar el funcionament de la solució.