Passa al contingut principal

Oferta pública 25/09/20181 plaça d'Informàtic / Ajuntament de Begues

1 plaça d'Enginyer de camins, canals i ports / Ajuntament de Girona4 Plazas de Técnico/as Medios de Gestión / Diputación Foral de Bizkaia.

1 Plaza de Técnico medio / UNIVERSIDAD DE ALICANTE.

1 Plaza para Licenciado, Grado en Ciencias Físicas, Astronomía o Matemáticas / Centro Nacional de Información Geográfica.

1 Plaza para Licenciado, Grado o Ingeniería en Ciencias Físicas, Ciencias Mate- máticas, Informática / Centro Nacional de Información Geográfica.

1Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN para Doctorado / CENTRO  DE  INVESTIGACIONES  ENERGÉTICAS,  MEDIAMBIENTALES  Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR para Titulado Superior o Grado / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.
Bolsa de empleo de PERSONAL INVESTIGADOR (Colaborador de proyecto) / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA.


1 Plaza de Jefe de la unidad de tecnologías y BIG DATA / SOCIEDAD MERCANTIL ESTATAL PARA  LA  GESTIÓN  DE  LA  INNOVACIÓN  Y  LAS  TECNOLOGÍAS  TURÍSTICAS,

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN (Postdoctoral) / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.


1 Plaza de TITULADO SUPERIOR / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT..

1 Plaza de DIRECTOR para el CENTRO PARA EL DESARROLLO TECNOLÓGICO INDUSTRIAL. CDTI / Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades.

1 Plaza de TÉCNICO MEDIO DE APOYO A LA INVESTIGACIÓN / UNIVERSIDAD DE VALENCIA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Oferta pública 30/05/2020

1 plaça de Tècnic en Bioenginyeria / Generalitat de Catalunya - Servei Català de la Salut (CatSalut)


1 plaça de Tècnic arxiu / Diputació de Girona
1 plaça de Tècnic de sistemes - enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Analista funcional de projectes a la Fundació TIC Salut Social / Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
1 plaça de Tècnic del servei RSU / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça d'Enginyer tècnic topògraf a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
1 plaça de Tècnic per al programa de regularització i seguiment de la contractació / Ajuntament de Banyoles
Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Cerdanyola…

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.