Passa al contingut principal

Oferta pública 12/09/2018


Borsa de treball de places de Tècnic superior en informàtica (ampliació) / Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal d'Informàtica

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà en informàtica (ampliació) / Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal d'Informàtica

1 plaça d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

1 Plaza para Ingeniero en Telecomunicación  / Excmo. Cabildo Insular de la Palma.

2 Plazas de Técnico de Medioambiente / Cabildo Insular de Fuerteventura.

1 Plaza de INVESTIGADOR / UNIVERSIDAD DE LA LAGUNA.

1 Plaza de INVESTIGADOR / UNIVERSIDAD DE VALENCIA

1 Plaza de DOCTOR ( FC3 ) / CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS. CSIC. INSTITUTO DE CIENCIA DE MATERIALES DE ARAGÓN.

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR (grado en Ingeniería Química) / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de INVESTIGADOR para Grado en Ingeniería Química /  UNIVERSIDAD DE VALENCIA. 

1 Plaza de Técnico/a superior de apoyo a la investigación para Grado en Biotecnología / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

1 Plaza de DOCTOR ( FC3 ) para Doctor en automática y robótica, doctor en matemáticas, doctor en informática / CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS. CSIC. INSTITUTO DE ROBOTICA E INFORMATICA INDUSTRIAL. 

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR (colaborador) / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA. 

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR (Ingeniero Informático) / INSTITUTO AS- TROFÍSICO DE CANARIAS. IAC..

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR ( FC2 ) para Ingeniería agrónomo / CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS. CSIC. CENTRO NACIONAL DE BIOTECNOLOGÍA.

1 Plaza de Técnico superior prevención de riesgos laborales / UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE VALENCIA.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR ( FC3 ) para Ingeniería superior en telecomunicaciones / INSTITUTO DE CIENCIAS DEL MAR.

1 Plaza de TÉCNICO SUPERIOR ( Técnico/a superior de apoyo a la investiga- ción ) para Grado en Biotecnología / UNIVERSIDAD DE VA LENCIA.  

1 Plaza de INVESTIGADOR para Grado en Ingeniería Telemática / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR para Ingeniería Agronómica / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA.

1 Plaza de INVESTIGADOR / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR ( FC2 ) para Ingeniería en informática / INSTITUTO DE INVESTIGACIÓN EN  INTELIGENCIA  ARTIFICIAL. 

1 Plaza de INVESTIGADOR para Grado en Ingeniería Geomática y Topografía / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

3 Plazas de DOCTOR ( FC3 ) para CONTRATO 1: Doctor en Física CONTRATO 2: Doctor en Matemáticas CONTRATO 3: Doctor en Ingeniería de Comunicaciones / INSTITUTO DE CIENCIAS DEL MAR.

1 Plaza de Personal técnico de apoyo a la investigación Licenciado o Graduado en Infor- mática (especialidad Sistemas Físicos) / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de DOCTOR ( FC3 ) para Doctor en matemáticas, físicas, ingeniería informática o ingeniería ambiental / CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS. CSIC. INSTITUTO DE CIENCIAS DEL MAR.

Bolsa de empleo de PERSONAL INVESTIGADOR para Ingeniería Química / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de INVESTIGADOR NO DOCTOR para Ingeniería Técnica de Obras Públicas / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

PRACTICO DE PUERTO / Ministerio de Fomento.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/08/2020

1 plaça d'Enginyer superior / Ajuntament de Llorenç del Penedès
1 plaça de Tècnic de sistemes d'informació i noves tecnologies / Ajuntament del Morell
1 plaça de Junior System Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)
1 plaça d'Enginyer / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Tècnic de suport per al projecte Elemental - Shift / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)
1 plaça de TECNIOSpring - Post Doc - MWI Research Area (5G and Space) / Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya
1 plaça de Predoctoral Position / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)
1 plaça de Postdoctoral Fellow / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)
100 places de Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat / Ministerio de Política Territorial y Función Pública
1 plaça d'Ajudant de recerca del projecte WINE / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
1 plaça de T…

Webinar: Estratègia, tecnologia i globalització: escenari de futur

Aquest seminari és el tercer del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa Catalunya Clústers. 
La crisi de la covid-19 és un gran accelerador. El que passaria en deu anys, passarà en deu mesos. En la turbulència, la constant de creixement l’asseguren les empreses que generen i acumulen dades, coneixement i talent.
La tecnologia es converteix en el major driver econòmic de la història, el més ràpid i el més contundent. Imprescindible per a la creació de riquesa i la distribució de prosperitat, inclús per a la nostra salut i supervivència.
Davant d’aquest context les empreses han de reposicionar-se creant un ecosistema, activant equips d’alt rendiment i actuant com a organitzacions ambidextres que exploten el negoci actual i alhora exploren nous horitzons.
La ponència anirà a càrrec de Xavier Ferràs, Professor titular del Departament d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’ESADE.
Presentació de la sessió

Més informació

EQUALS in Tech Award 2020

The Equals in Tech Awards are given every year to organizations and individuals working to help girls and women gain equal internet access, digital skills and opportunities in the tech industry.
Individuals and organizations can nominate their own initiatives or those of others for an award in the following categories:
Access: Initiatives related to improving women’s and girls’ digital technology access, connectivity and securitySkills: Initiatives that support development of science, technology, engineering and math (STEM) skills of women and girlsLeadership (in two subcategories):Initiatives focused on promoting women in decision-making roles within the ICT fieldInitiatives promoting women’s leadership in technology SMEsResearch: Initiatives prioritizing research on gender digital divides and producing reliable evidence to tackle diversity issues within STEM and computing fields The deadline for nominations is 09 August, 2020.
Més informació
Més entrades de Premis