Passa al contingut principal

Oferta pública 05/09/20181 plaça d'Enginyer tècnic informàtic / Ajuntament d'Arenys de Munt


1 plaça de Tècnic mitjà arquitecte o enginyer / Ajuntament de Moià


1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Vidreres


14 Plazas de INSPECTORES DE EDUCACIÓN / Departamento de Educación, Cultura y Deporte DE ARAGÓN

1 Plaza de TÉCNICA MEDIA / UNIVERSIDAD DE ALICANTE

3 Plazas de TÉCNICA DE GESTIÓN DE SISTEMAS E INFORMÁTICA / Universidad de Almería.

1 Plaza de Técnico de Formación y Proyectos / Diputación Provincial de Cáceres.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN (Postdoctoral) / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

1 Plaza de Analista informática y Comunicaciones / Consejería de Agricultura, Pesca y Desarrollo Rural DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS

1 Plaza de Técnico superior de apoyo a la investigación para Grado en Ingeniería Informática / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

46 Plazas de TITULADO SUPERIOR DE GESTIÓN Y SERVICIOS COMUNES /  CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS. CSIC.

18 Plazas de CONTROLADOR para Grado en Ingeniería Naútica y Tranporte Marítimo, Grado en Ingeniería Marina… / SOCIEDAD DE SALVAMENTO Y SEGURIDAD MARÍTIMA.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT. 

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN para Doctorado / CENTRO  DE  INVESTIGACIONES  ENERGÉTICAS,  MEDIAMBIENTALES  Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT
Bolsa de empleo de COLABORADOR DE PROYECTO para Ingeniero Agró- nomo o Master en Ingeniería Agronómica / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN (Postdoctoral) / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

9è NTD - eNetworking Talent Day (29 - 30 de juny)

Els dies 29 i 30 de juny tindrà lloc l'eNTD, l'esdeveniment que organitza UPCAlumni i que està adreçat a titulats, titulades i estudiants d’últims crèdits de grau, màster i doctorat de la UPC, per facilitar-los el contacte amb empreses que cerquen perfils professionals relacionats amb els àmbits de coneixement de la Universitat.


Enguany hem dissenyat una edició no presencial per facilitar la participació del màxim nombre de persones en aquest esdeveniment virtual que tindrà lloc el 29 i 30 de juny, en horari de matí i tarda.
L’eNTD proporciona a les empreses una oportunitat per donar a conèixer les seves oportunitats professionals al talent que surt de les aules de la UPC, titulats , titulades i estudiants de qualsevol especialitat.
Enguany aquest esdeveniment  tindrà una durada de dos dies: 29 i 30 de juny. Es realitzarà en horari de matins/tardes i amb sessions d’una hora de durada. Empreses i participants universitaris podran interactuar durant aquest temps en grups reduïts pe…

Concurs de Projectes de Cooperació al DBMC 2020

El comitè organitzador del DBMC 2020 (Congrés sobre Durabilitat dels Materials en la Construcció), en col·laboració amb el CCD, convoca la primera edició del Concurs Internacional de projectes de Cooperació i Desenvolupament, en el marc de la Conferència de DBMC. L'objectiu principal del concurs és donar suport i reconeixement a la participació activa de la comunitat universitària en projectes de cooperació al desenvolupament en el camp de les tècniques i materials de construcció sostenible.


Aquesta primera edició està oberta a projectes, d'activitats formatives i altres iniciatives relacionades amb la cooperació en països econòmicament vulnerables que contribueixin al desenvolupament sostenible i tinguin en compte la durabilitat dels materials de construcció.
El concurs està obert a tots els estudiants de qualsevol universitat del món, sempre que estiguin associats a una organització sense ànim de lucre.
Els projectes de cooperació que s'hi presentin han de ser duts a terme …

Study Scholarships - Postgraduate Studies in the Field of Architecture • DAAD

DAAD scholarships offer graduates the opportunity to continue their education in Germany with a postgraduate or continuing course of study. The scholarships also promote the exchange of experience and networking amongst colleagues.


Who can apply? Foreign applicants who have gained a first university degree in the areas of Architecture, Interior Design, Monument Conservation, Urban Planning/Urban Development, Regional Planning, Landscape Architecture, Landscape Planning at the latest by the time they commence their scholarship-supported study programme.
What can be funded? In this study programme, you can complete
a Master's degree/postgraduate degree leading to a final qualification, ora complementary course that does not lead to a final qualification (not an undergraduate course) at a state or state-recognised German university of your choice. This programme only funds projects in the area of Design/Planning. Other DAAD scholarship programmes are available for applicants
Deadline: 30 Sep…