Passa al contingut principal

Oferta pública 08/08/2018

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Cabrils

1 Plaza de ARQUITECTO TÉCNICO / Ayuntamiento de Cáceres.

1 Plaza de TÉCNICO SUPERIOR DE APOYO A LA INVESTIGACIÓN para Grado en Matemática Computacional o equivalente / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN para Licenciatura, Ingeniería, Arquitectura, Grado o equivalentes / Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. CIEMAT.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN ( nivel D ) para Doctorado, licenciatura, ingeniería, arquitectura o equivalente / Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. CIEMAT.

Bolsa de empleo de DOCTOR para Doctorado, licenciatura, ingeniería, arquitectura o equivalente / UNIVERSIDAD DE LA LAGUNA.

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR para Grado en Matemáticas o grado en Matemática Computacional / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN / Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. CIEMAT.

1 Plaza de ENCARGADO ( Encargado Mantenimiento ) / Autoridad Portuaria de Bilbao. Puerto de Bilbao.
Bolsa de empleo de ARQUITECTO TÉCNICO / Consell Insular de Ibiza.

1 Plaza de RESPONSABLE DE INFRAESTRUCTURAS / Autoridad Portuaria de Santa Cruz de Tenerife.


Bolsa de empleo de AYUDANTE DE PROYECTO / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta 13/02/2020

1 plaça de Tècnic de compres / Ajuntament d'Amposta - Hospital Comarcal d'Amposta, SAM

1 plaça de Desenvolupador d'aplicacions / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça d'Enginyer tècnic en informàtica i TICs o graduat en informàtica o equivalent / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de T4 Tècnic superior de recerca / Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

1 plaça de Gestor de control i qualitat dels Serveis TIC a l'àmbit de Salut / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)

1 plaça de Gestor de solucions de l'àmbit de Treball, Afers Socials i Famílies / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)

1 plaça de Project manager in research / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Investigador ordinari al Departament d'Enginyeria Electrònica / Universitat Autònoma de Barc…

12 experts analitzen el futur de la indústria 4.0 (Vídeo)

12 experts i proveïdors industrials analitzen el futur més immediat de la indústria des de diversos punts de vista. Tots ells han participat al darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 d'ACCIÓ.

El futur de la indústria vist des de diverses perspectives. 12 experts i proveïdors industrials de casa nostra analitzen el futur de la indústria 4.0 a partir de tres punts de vista diferents: Quins seran els sectors que més evolucionaran als propers anys? Què ha de fer una empresa que tot just comença per pujar el tren de la revolució 4.0? I els consumidors, com ho viuran tot plegat? Tots ells han estat els protagonistes del darrer Marketplace de solucions indústria 4.0 organitzat per ACCIÓ.

Més informació