dijous, 26 de juliol de 2018

Coneixes Drop'pin@EURES?

Drop'pin @ EURES és l'espai on les empreses i organitzacions poden promoure i publicar les seves oportunitats per als joves europeus, concebudes per ajudar-los a donar els seus primers passos en el mercat laboral. Les oportunitats presents en aquesta plataforma en línia inclouen aprenentatges, períodes de pràctiques, programes de capacitació, cursos d'e-learning, capacitació lingüística, suport a la mobilitat, coaching i mentoria, etc.

Qualsevol que sigui l'oportunitat que busquis per millorar les teves possibilitats de trobar feina a Europa, Drop'pin @ EURES té alguna cosa per a tu.

Drop'pin @ EURES també facilita l'adequació de les oportunitats destinades a joves amb els perfils més adequats, en permetre l'accés a un gran nombre de sol·licitants d'ocupació qualificats a tot Europa. A la plataforma, els empresaris són capaços de trobar la coincidència perfecta consultant els CVs de potencials candidats en línia. A més, l'eina permet a les organitzacions publicar de forma directa i senzilla al portal les oportunitats destinades als joves, que seran visibles per als joves membres d'EURES a tot Europa.

Més informació