Passa al contingut principal

Acció de reclutament - Generali. Escape room per a enginyers amb UPC Alumni

Generali Seguros i UPC Alumni organitzen una escape room per reptar als enginyers de la UPC a resoldre un enigma en menys d'una hora, amb motiu d'una nova edició del programa Generali Talent.

Quan: 04/04/2017 de 12:00 a 13:30
On: Sala Àgora, Campus Nord, Barcelona.

Amb motiu d'una nova edició del programa de creació de talent Generali Talent, la companyia Generali Seguros organitza una escape room per reptar als enginyers de la UPC a resoldre un enigma en menys d'una hora.Programa Generali Talent 2017

Programa de pràctiques i formació per a joves professionals de Generali Seguros. L'objectiu és crear un grup de joves professionals que constitueixi la base de futurs treballadors de la companyia.

En funció de les expectatives professionals, el candidat podrà triar l'àrea de pràctiques que més s'adapti als seus interessos:


  • 6 àrees d'especialització.
  • Durada: 2 cursos acadèmics.
  • Assignació de tutors i seguiment continu.
  • Rotació per diversos departaments.
  • Accions de formació específica per als participants.
  • Possibilitat d'incorporació posterior.
  • Perfils: enginyeries en Telecomunicacions, Camins Canals i Ports, Naval, Aeronàutica, Informàtica, Industrial i titulats i titulades d'Estadística i Matemàtiques.


Inscripció: Envia un correu electrònic a gencinas@bewanted.com(obriu en una finestra nova), abans del 27 de març.

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…