Passa al contingut principal

Postdoctoral Position in Biomimetic Systems for cell engineering per l’IBEC

The Biomimetic systems for cell engineering group at the Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC) is looking for a Postdoctoral Researcher to participate in the development of the project “Engineering Complex Intestinal Epithelial Tissue Models” (ERC-Consolidator Grant). The goal of this project is to engineer intestinal epithelial tissue models that mimic physiological characteristics found in in vivo human intestinal tissue, to open up new areas of research on human intestinal diseases. To do this, we propose to develop an experimental setup that combines microfabrication techniques, tissue engineering components and recent advances in intestinal stem cell research, exploiting stem cell self-organizing characteristics. We anticipate this setup to recapitulate the 3D morphology, the spatio-chemical gradients and the dynamic microenvironment of the living tissue. We expect the new device to prove useful in understanding cell physiology, adult stem cell behavior, and organ development as well as in modelling human intestinal diseases.

Tasks and responsibilities:

  • Intestinal stem cell culture on biomaterials.
  • Assessment of cell differentiation and epithelial characteristics.

Requirements for candidates:

  • PhD in Chemistry or Material Science.
  • Previous experience in stem cell culture and characterization will be a value.
  • High level of English.
  • Self-critical, capacity to learn and bring knowledge.
  • High motivation and ability to be involved in an international multidisciplinary team.
  • Excellent team working and communication skills.

Application Deadline: 22/06/2016

Més informació i aplicacions

I el dia 21 de juny participa al 3er Networking Talent Day


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…