Passa al contingut principal

Becari / a de Sistemes de Comunicacions mòbils per al Centre de Serveis IT a Barcelona per a Ferrovial

ferrovial05-34aFerrovial precisa incorporar un / a Becari / a de Sistemes de Comunicacions mòbils per al Centre de Serveis IT a Barcelona.

Les funcions seran de suport a les tasques de l'àrea de Comunicacions del Centre de Serveis d'IT dins del Departament de Sistemes d'Informació:

  • Gestió d'incidències de telecomunicacions.
  • Gestió de sol·licituds d'equipament mòbil.
  • Implantació i operació de nous serveis de telecomunicacions als diferents negocis de la companyia.


Es necessita:

  • Formació: Estudiant del Grau en Enginyeria de Telecomunicacions, Informàtica o Industrial
  • Estar matriculat en un centre universitari en el curs 2015-2016.
  • Formació Complementària: Coneixements en Sistemes Operatius mòbils, especialment en aplicacions Android. Formació en gestió de projectes.
  • Coneixements Específics: Coneixements avançats en ofimàtica.
  • Idiomes: Nivell alt d'anglès.
  • Habilitats: Treball en Equip, tracte amb clients i proveïdors.
Les persones interessades han d’enviar el cv a eripolles@ferrovial.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…