Passa al contingut principal

APPLY NOW! GLOBAL DIGITAL HUB EN BARCELONA

nestleInserta – Fundación ONCE selecciona para Nestlé especialistas en entornos digitales y estudiantes en prácticas

Seleccionamos personas con discapacidad reconocida para Nestlé: Especialistas en entornos digitales 

Más información en http://bit.ly/1WPPjiv
APPLY NOW! GLOBAL DIGITAL HUB EN BARCELONA
¿Quieres Trabajar y/o Aprender de profesionales experimentados en un entorno global y multicultural en Barcelona?

¿Quieres unirte a un equipo dinámico  y hacer crecer tu carrera profesional en una compañía multinacional?

Global Digital Hub en Barcelona:
El centro tiene como principal objetivo el diseño, construcción, implementación y mantenimiento de las plataformas digitales con las que Nestlé se comunicará con el consumidor ("Business to Consumer") en el mundo.

Estas plataformas incluirán soluciones en el ámbito del marketing digital, el comercio electrónico y la comunicación con los consumidores a través de las redes sociales, mediante el diseño de webs, aplicaciones para móvil y servicios digitales.Profile:

  • · Expertos en la gestión y desarrollo de proyectos digitales en entornos internacionales: ¿Tienes al menos 3 años de experiencia y conocimiento de los últimos avances y tendencias en los datos móviles, análisis, marketing digital, tecnologías web,…?
  • · Se requieren jóvenes nativos digitales con excelente nivel de inglés y  formación en el ámbito técnico (ingeniería, telecomunicaciones, informática, …)Vacancy Details:Fluency in English (oral and written) it is a requirement


Interesados/as remitir candidatura a: r.empleo01.cat.fsc@fundaciononce.es
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya