Passa al contingut principal

Oferta: INGENIERO DE OFERTAS Y ESTUDIOS DE REFRIGERACIÓN

Grupo DISCO, líder en la comercialización de equipos, componentes y accesorios para los sectores de la Refrigeración Industrial y de la Climatización, con delegaciones propias en España y Portugal, selecciona para su centro de trabajo en Barcelona a un: INGENIERO DE OFERTAS Y ESTUDIOS DE REFRIGERACIÓN

Funciones:

Se responsabilizará de elaborar presupuestos técnicos, negociar contratos y acuerdos comerciales, asesorar técnicamente al cliente, orientar en la asistencia técnica de puestas en marcha y apoyar a su Coordinador de zona. Son proyectos de instalaciones frigoríficas con un alto componente tecnológico.

Perfil:

Debe ser un profesional con conocimientos técnicos en el sector de la refrigeración. Conocedor del tejido industrial de la provincia de Barcelona y alrededores. Capacidad de resolución de incidencias.

Requisitos mínimos exigidos:

Residencia en Barcelona o localidades próximas. Experiencia demostrable en la realización de actividades similares siendo deseable en empresas instaladoras, distribuidoras o fabricantes de equipos de frío industrial y/o de climatización o que haya realizado en su labor académica estudios de mecánica de fluidos.

Se ofrece:

Integración inmediata en una organización de reconocido prestigio en su sector por su dilatada experiencia y posición de liderazgo. Proyecto laboral estable y duradero (plan de carrera interna).

Contratación indefinida. Se aportará una cartera inicial de clientes ya existentes y con un volumen de compras consolidado.

Las personas interesadas deberán enviar su CV personal a: carlos.arraez@grupodisco.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…