Passa al contingut principal

Ingeniero de desarrollo de producto (sector automoción) – Montblanc per a AMES

Empresa del sector metalúrgico, dedicada a la fabricación de productos altamente tecnificados y destinados al mercado de automoción entre otros, desea integrar para la provincia de Tarragona:

INGENIERO DE DESARROLLO DE PRODUCTO


Trabajará junto con el responsable de línea y serà el responsable del desarrollo de las nuevas piezas, desde la aprobación de la oferta por parte del cliente, hasta la homologación.


Deberá estar familiarizado con las herramientas de análisis y prevención como FMEA, APQP, PPAP, así como control estadístico de procesos.


Definirá el proceso productivo y gestionará y coordinará los diferentes departamentos que participen en este proceso: Oficina Técnica, matricería, producción, comercial, etc.


Estamos buscando un profesional con formación a nivel de Ingeniería Industrial y clara vocación mecánica. Imprescindible buen nivel de inglés hablado y escrito y experiencia de 3 años en empresa del sector automoción.


Ofrecemos incorporación estable en empresa sólida y referente en su sector, formación continuada y posibilidades de recorrido profesional. Retribución en función de experiencia y aportaciones.


Es imprescindible disponer de carnet de conducir y vehículo propio.


Interesados, enviar CV a
seleccion@ames.es indicando la referencia DESARROLLO.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Oferta pública 24/05/2020

1 plaça de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Conselh Generau d'Aran


1 plaça de Responsable de Línia de Servei d'Evolució i Avaluació / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya
1 plaça de Responsable de Línia de Servei SOC Gestió Operativa  / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya 1 plaça de Responsable de Línia de Servei Resposta Activa / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya 1 plaça de Responsable de Línia de Servei de Gestió d'Incidents Catalonia-CERT / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya 1 plaça de Responsable de Línia de Servei de Control i Operació de Perímetres de Ciberseguretat /  Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya
1 plaça de Responsable de Línia de Servei d'Intel·ligència Operativa / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya