Passa al contingut principal

INGENIERO DE CALIDAD–Montblanc per a AMES

Empresa del sector metalúrgico, dedicada a la fabricación de productos altamente tecnificados y destinados entre otros al mercado de la automoción, desea integrar para su planta en provincia de Tarragona:

Ingeniero de calidad


Integrado en el Departamento de Calidad, su misión consistirá en liderar la gestión de las incidencias y no conformidades, demostrando elevada experiencia en la utilización de herramientas preventivas y de resolución de problemas (FMEA, TPM, 5S, 8D, 5W, etc.)


Preservará la buena relación con los clientes mediante la creación de un marco colaborativo y confianza que permita la generación de soluciones compartidas. Así mismo, trabajará de enlace con el resto de departamentos para organizar la puesta en marcha de las acciones correctivas y preventivas pertinentes.


Pensamos en un profesional contrastado, con formación universitaria, preferiblemente Ingeniero Técnico o Superior Mecánico, o similar.


Imprescindible inglés hablado y escrito, valorándose otros idiomas (francés, alemán, etc.), disponibilidad para viajar y experiencia como mínimo de 4 años en puesto similar.

Se valorará muy positivamente Máster en el Área de Calidad.

Se ofrece incorporación en empresa bien posicionada en su sector, formación continuada y posibilidades de proyección profesional.

Retribución en función de valía aportada.

Requisitos mínimos
  • Elevada experiencia en la utilización de herramientas preventivas y de resolución de problemas (FMEA, TPM, 5S, 8D, 5W, etc.).
  • Imprescindible inglés hablado y escrito, valorándose otros idiomas (francés, alemán, etc.).
  • Disponibilidad para viajar.
  • Experiencia como mínimo de 4 años en puesto similar.

Requisitos deseados
  • Máster en el Área de Calidad

Interesados, enviar CV a seleccion@ames.es indicando la referencia QA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 16/11/2019

1 plaça de Tècnic de serveis al territori / Ajuntament de Quart

1 plaça de Developer engineer - OmpSs@FPGA (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Senior posdoctoral researcher at the Biosensors for bioengineering Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya

1 plaça de Tècnic superior per al al Gabinet Tècnic / Generalitat de Catalunya - Departament d'Educació

Borsa de treball de places de Tècnic de serveis ambientals / Mancomunitat Intermunicipal del Cardener

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Vilassar de Mar

1 plaça d'Enginyer de recerca (RE2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

418 places d'Escala superior d'Administració general del cos superior d'administració de la Generalitat, opcions: general, jurídica, economia, prevenció i medi ambient / Generalitat de Catalunya - Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública

1 plaça d'Ajudant de recerca per…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili