Passa al contingut principal

INGENIERO DE CALIDAD–Montblanc per a AMES

Empresa del sector metalúrgico, dedicada a la fabricación de productos altamente tecnificados y destinados entre otros al mercado de la automoción, desea integrar para su planta en provincia de Tarragona:

Ingeniero de calidad


Integrado en el Departamento de Calidad, su misión consistirá en liderar la gestión de las incidencias y no conformidades, demostrando elevada experiencia en la utilización de herramientas preventivas y de resolución de problemas (FMEA, TPM, 5S, 8D, 5W, etc.)


Preservará la buena relación con los clientes mediante la creación de un marco colaborativo y confianza que permita la generación de soluciones compartidas. Así mismo, trabajará de enlace con el resto de departamentos para organizar la puesta en marcha de las acciones correctivas y preventivas pertinentes.


Pensamos en un profesional contrastado, con formación universitaria, preferiblemente Ingeniero Técnico o Superior Mecánico, o similar.


Imprescindible inglés hablado y escrito, valorándose otros idiomas (francés, alemán, etc.), disponibilidad para viajar y experiencia como mínimo de 4 años en puesto similar.

Se valorará muy positivamente Máster en el Área de Calidad.

Se ofrece incorporación en empresa bien posicionada en su sector, formación continuada y posibilidades de proyección profesional.

Retribución en función de valía aportada.

Requisitos mínimos
  • Elevada experiencia en la utilización de herramientas preventivas y de resolución de problemas (FMEA, TPM, 5S, 8D, 5W, etc.).
  • Imprescindible inglés hablado y escrito, valorándose otros idiomas (francés, alemán, etc.).
  • Disponibilidad para viajar.
  • Experiencia como mínimo de 4 años en puesto similar.

Requisitos deseados
  • Máster en el Área de Calidad

Interesados, enviar CV a seleccion@ames.es indicando la referencia QA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…