Passa al contingut principal

INGENIERO DE CALIDAD–Montblanc per a AMES

Empresa del sector metalúrgico, dedicada a la fabricación de productos altamente tecnificados y destinados entre otros al mercado de la automoción, desea integrar para su planta en provincia de Tarragona:

Ingeniero de calidad


Integrado en el Departamento de Calidad, su misión consistirá en liderar la gestión de las incidencias y no conformidades, demostrando elevada experiencia en la utilización de herramientas preventivas y de resolución de problemas (FMEA, TPM, 5S, 8D, 5W, etc.)


Preservará la buena relación con los clientes mediante la creación de un marco colaborativo y confianza que permita la generación de soluciones compartidas. Así mismo, trabajará de enlace con el resto de departamentos para organizar la puesta en marcha de las acciones correctivas y preventivas pertinentes.


Pensamos en un profesional contrastado, con formación universitaria, preferiblemente Ingeniero Técnico o Superior Mecánico, o similar.


Imprescindible inglés hablado y escrito, valorándose otros idiomas (francés, alemán, etc.), disponibilidad para viajar y experiencia como mínimo de 4 años en puesto similar.

Se valorará muy positivamente Máster en el Área de Calidad.

Se ofrece incorporación en empresa bien posicionada en su sector, formación continuada y posibilidades de proyección profesional.

Retribución en función de valía aportada.

Requisitos mínimos
  • Elevada experiencia en la utilización de herramientas preventivas y de resolución de problemas (FMEA, TPM, 5S, 8D, 5W, etc.).
  • Imprescindible inglés hablado y escrito, valorándose otros idiomas (francés, alemán, etc.).
  • Disponibilidad para viajar.
  • Experiencia como mínimo de 4 años en puesto similar.

Requisitos deseados
  • Máster en el Área de Calidad

Interesados, enviar CV a seleccion@ames.es indicando la referencia QA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya