Passa al contingut principal

Oferta: Data Scientist per a Datorama

datoramaDatorama cerca una persona per a cobrir una posició de data scientist a la seva oficina a Barcelona.

Remuneració a convenir en funció del perfil del candidat. Package competitiu i increments interessants.

Sobre Datorama:

Datorama és una companyia global de màrqueting intelligence amb seu a Nova York i oficines a 13 països. Ha aconseguit 18M $ de finançament i entre els inversors es troba Eric Schmidt, Chairman de Google. Datorama és una motor d'integració de dades de Màrqueting ajudant a grans anunciants, agències i Mitjans de Comunicació a gestionar les seves dades per poder prendre les millors decisions de negoci. És una eina utilitzada per equips de màrqueting i data scientists per poder integrar, classificar, normalitzar complexes fonts d'informació. Ofereix la capacitat de gestionar de manera ràpida i flexible gran quantitat de dades de màrqueting per a més confiança en les decisions.
Més de 2.800 marques actives en la plataforma actualment. 100 empleats a la data a nivell global, 180 previstos a la fi 2016.

Actualment Datorama Spain està gestionant directament o indirectament (a través d'agències i consultores clients) projectes per a Puig, Nike, Generalitat de Catalunya, Prosegur, Ikea, BMW, Ford, BBVA, Endesa, Opel, Ono, Movistar, NH Hotels ...

Equip jove, multicultural. Indústria en plena expansió amb moltes possibilitats de creixement professional i personal.

Més info: www.datorama.com

Lloc de treball:

Busquem talent jove per incorporar-se a l'equip a Espanya. serà responsable de la gestió dels projectes de dades de màrqueting amb els diferents clients. Haurà d'entendre les necessitats del client, definir el projecte, connectar les fonts d'informació, generar les transformacions, generar els dashboards i ajudar a obtenir insights. Serà responsable de gestionar totes les incidències. Participarà en la gestió de new business a proves de concepte i presentacions a clients.


Habilitats requerides:
 • Jugador d'equip.
 • Apassionat dels nombres.
 • Ràpid aprenent, amb ganes d'aprendre.
 • Gran atenció als detalls. Meticulós, ordenat.
 • Grans habilitats de resolució de problemes.
 • Alt coneixement d'excel.
 • Excel·lents habilitats de comunicació.
 • Habilitats de gestió del temps amb capacitat per gestionar i prioritzar la càrrega de treball.
 • Coneixements BDD, Programació R és un plus.
 • Experiència treballant en un entorn tècnic és un plus.
 • Experiència treballant amb plataformes de BI (Tableau, Microstrategy,Qlik ...) és un plus.
Si esteu interessats envieu el cv a joan@datorama.com

Datorama a la premsa:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació