Passa al contingut principal

Oferta: Data Scientist per a Datorama

datoramaDatorama cerca una persona per a cobrir una posició de data scientist a la seva oficina a Barcelona.

Remuneració a convenir en funció del perfil del candidat. Package competitiu i increments interessants.

Sobre Datorama:

Datorama és una companyia global de màrqueting intelligence amb seu a Nova York i oficines a 13 països. Ha aconseguit 18M $ de finançament i entre els inversors es troba Eric Schmidt, Chairman de Google. Datorama és una motor d'integració de dades de Màrqueting ajudant a grans anunciants, agències i Mitjans de Comunicació a gestionar les seves dades per poder prendre les millors decisions de negoci. És una eina utilitzada per equips de màrqueting i data scientists per poder integrar, classificar, normalitzar complexes fonts d'informació. Ofereix la capacitat de gestionar de manera ràpida i flexible gran quantitat de dades de màrqueting per a més confiança en les decisions.
Més de 2.800 marques actives en la plataforma actualment. 100 empleats a la data a nivell global, 180 previstos a la fi 2016.

Actualment Datorama Spain està gestionant directament o indirectament (a través d'agències i consultores clients) projectes per a Puig, Nike, Generalitat de Catalunya, Prosegur, Ikea, BMW, Ford, BBVA, Endesa, Opel, Ono, Movistar, NH Hotels ...

Equip jove, multicultural. Indústria en plena expansió amb moltes possibilitats de creixement professional i personal.

Més info: www.datorama.com

Lloc de treball:

Busquem talent jove per incorporar-se a l'equip a Espanya. serà responsable de la gestió dels projectes de dades de màrqueting amb els diferents clients. Haurà d'entendre les necessitats del client, definir el projecte, connectar les fonts d'informació, generar les transformacions, generar els dashboards i ajudar a obtenir insights. Serà responsable de gestionar totes les incidències. Participarà en la gestió de new business a proves de concepte i presentacions a clients.


Habilitats requerides:
 • Jugador d'equip.
 • Apassionat dels nombres.
 • Ràpid aprenent, amb ganes d'aprendre.
 • Gran atenció als detalls. Meticulós, ordenat.
 • Grans habilitats de resolució de problemes.
 • Alt coneixement d'excel.
 • Excel·lents habilitats de comunicació.
 • Habilitats de gestió del temps amb capacitat per gestionar i prioritzar la càrrega de treball.
 • Coneixements BDD, Programació R és un plus.
 • Experiència treballant en un entorn tècnic és un plus.
 • Experiència treballant amb plataformes de BI (Tableau, Microstrategy,Qlik ...) és un plus.
Si esteu interessats envieu el cv a joan@datorama.com

Datorama a la premsa:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Becas Santander Power Job

En el escenario actual de dificultades para el empleo por causa del COVID19, la Fundación Universia ofrece 2.000 becas para jóvenes de 20 a 35 años, especialmente para los que hayan perdido su empleo recientemente, para realizar un curso online de alta calidad que te permita desarrollar los conocimientos y habilidades fundamentales para potenciar y mejorar tu empleabilidad.


Durante el Curso formativo, los participantes desarrollarán un conjunto de conocimientos y experiencias sobre cómo entender el nuevo mercado laboral, conocerse mejor profesionalmente, a explotar su red de Networking, identificar oportunidades, cumplir objetivos a través de la metodología de OKR´s, ser un experto en Linkedin y mejorar su CV, entre otros.
El Curso formativo que integra este Programa será impartido en formato online, en idioma español y tendrá una duración de 5 semanas. Las plazas ofertadas para el Curso formativo serán 1500.
La metodología del Curso será la siguiente:
18 sesiones de 15-20 min grabadas. L…