Passa al contingut principal

Oferta: Data Scientist per a Datorama

datoramaDatorama cerca una persona per a cobrir una posició de data scientist a la seva oficina a Barcelona.

Remuneració a convenir en funció del perfil del candidat. Package competitiu i increments interessants.

Sobre Datorama:

Datorama és una companyia global de màrqueting intelligence amb seu a Nova York i oficines a 13 països. Ha aconseguit 18M $ de finançament i entre els inversors es troba Eric Schmidt, Chairman de Google. Datorama és una motor d'integració de dades de Màrqueting ajudant a grans anunciants, agències i Mitjans de Comunicació a gestionar les seves dades per poder prendre les millors decisions de negoci. És una eina utilitzada per equips de màrqueting i data scientists per poder integrar, classificar, normalitzar complexes fonts d'informació. Ofereix la capacitat de gestionar de manera ràpida i flexible gran quantitat de dades de màrqueting per a més confiança en les decisions.
Més de 2.800 marques actives en la plataforma actualment. 100 empleats a la data a nivell global, 180 previstos a la fi 2016.

Actualment Datorama Spain està gestionant directament o indirectament (a través d'agències i consultores clients) projectes per a Puig, Nike, Generalitat de Catalunya, Prosegur, Ikea, BMW, Ford, BBVA, Endesa, Opel, Ono, Movistar, NH Hotels ...

Equip jove, multicultural. Indústria en plena expansió amb moltes possibilitats de creixement professional i personal.

Més info: www.datorama.com

Lloc de treball:

Busquem talent jove per incorporar-se a l'equip a Espanya. serà responsable de la gestió dels projectes de dades de màrqueting amb els diferents clients. Haurà d'entendre les necessitats del client, definir el projecte, connectar les fonts d'informació, generar les transformacions, generar els dashboards i ajudar a obtenir insights. Serà responsable de gestionar totes les incidències. Participarà en la gestió de new business a proves de concepte i presentacions a clients.


Habilitats requerides:
 • Jugador d'equip.
 • Apassionat dels nombres.
 • Ràpid aprenent, amb ganes d'aprendre.
 • Gran atenció als detalls. Meticulós, ordenat.
 • Grans habilitats de resolució de problemes.
 • Alt coneixement d'excel.
 • Excel·lents habilitats de comunicació.
 • Habilitats de gestió del temps amb capacitat per gestionar i prioritzar la càrrega de treball.
 • Coneixements BDD, Programació R és un plus.
 • Experiència treballant en un entorn tècnic és un plus.
 • Experiència treballant amb plataformes de BI (Tableau, Microstrategy,Qlik ...) és un plus.
Si esteu interessats envieu el cv a joan@datorama.com

Datorama a la premsa:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Guía Hays del Mercado Laboral 2019

La Guía del Mercado Laboral 2019, elaborada por Hays, te ofrece toda la información que necesitas para tener un retrato del panorama laboral durante este año. Este estudio cuenta con las respuestas de más de 2.500 profesionales, 5.000 empresas, y 50 escuelas y universidades como representación del sector académico. 

Se trata de una publicación de carácter anual donde se analiza la evolución del Mercado Laboral en España, incluyendo los salarios que se ofrecen en este momento y las posiciones que van a generar más empleo en los sectores en los que tenemos presencia: Atención al Cliente, Banca, Construcción e Inmobiliaria, Digital, Finanzas, Ingeniería, Legal, Life Sciences, Logística, Marketing y Ventas, Office Support, Recursos Humanos, Retail, Seguros y Tecnologías de la Información. 

Sol·licitar