Passa al contingut principal

Oferta: Ingeniero/a Técnico sector automoción para Barcelona y Alemania

Empresa multinacional dedicada al Diseño y Desarrollo de componentes en el mundo de Automoción.

Buscamos candidatos para cubrir diferentes vacantes: Proyectistas CATIA V5 e Ingenieros de Producto para proyectos de desarrollo de componentes y conjuntos de automoción tanto para nuestra oficina en Abrera como en Alemania.


Requeriments

Experiència LaboralAlmenys 1 any
Estudis mínimsEnginyer Tècnic
Carreres1. Grado en Ingeniería Mecánica
2. Ingeniería de Organización Industrial
3. Ingeniería Industrial
4. Ingeniería Técnica Industrial, especialidad en Mecánica
Requisits mínimsIngeniería Técnica/Superior
Nivel de Inglés alto
Disponibilidad para viajar
IdiomesAlemán ( Lectura: Nivell intermedi (b1) / Escriptura: Nivell intermedi (b1) / Conversa: Nivell intermedi (b1) )
Inglés ( Lectura: Nivell suficiència (c1) / Escriptura: Nivell suficiència (c1) / Conversa: Nivell suficiència (c1) ) 
ProgramariCatia V5 (Avanzado) 
Cotxe propi


A la borsa de treball de la UPC pots trobar moltes més ofertes. Aquest any ja s'han publicat més de 950 ofertes de treball.

Fes-te alumni premium per a poder accedir a la borsa de treball. Si estàs acabant un grau o cursant un màster pots fer-te alumni premium sense cost.

I prepara la teva cerca de feina amb els tallers del Servei de carrera professional o demanantant una entrevista personal

Pots veure les posicions que es publiquen 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…