Passa al contingut principal

The 2014 EU Industrial R&D Investment Scoreboard

Ja teniu disponible el scoreboard 2014 d'empreses en funció de la seva inversió en R+D. Trobareu 2.500 empreses a nivell mundial classificades.

Podeu descarregar la informació en diferents formats

The 2014 EU Industrial R&D Investment Scoreboard (PDF)
R&D ranking of the world top 2500 companies (Excel)
R&D ranking of EU top 1000 companies (Excel)

Us deixo les claus que facilita la UE sobre el document

Key findings of the 2014 Scoreboard comprise:
- The world top 2500 R&D investors continued to increase their investment in R&D (4.9%) well above the growth of net sales (2.7%). The 633 EU companies increased R&D by 2.6% and decreased sales by 1.9%.
- Volkswagen leads the global ranking for the second consecutive years, showing again a remarkable increase of R&D (23.4%, up to11.7bn). Second continues to be Samsung, showing also an impressive R&D increase of 25.4%.
- EU companies in the automobile sector, accounting for one quarter of the total EU's R&D, continued to increase significantly their R&D (6.2%). This reflects the good performance of automobiles companies based in Germany (9.7%) that account for three quarters of this sector's R&D in the EU.
- The poor R&D performance of EU companies in high-tech sectors such as Pharmaceuticals (0.9%) and Technology Hardware and equipment (-5.4%) weighed down the total R&D increase of the EU sample. the overall amount invested in R&D by EU companies in high-tech sectors represent 40% of the amount invested by their US counterparts and the gap between the two company sample is increasing with time.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació