Passa al contingut principal

Vulcanus in Japan

The programme consists of industrial placements for EU students. It starts in September and ends in August of the following year in order to accommodate the academic year in EU Member States. 

This programme aims to improve and stimulate the industrial co-operation and better mutual understanding between Japan and the EU.

The students follow: 

 • a one week seminar on Japan,
 • a four month intensive Japanese language course,
 • an 8-month traineeship in a Japanese company.

  The objectives are:
 • to study the range of advanced technologies employed by a leading Japanese host company;
 • to learn Japanese and to understand and appreciate Japanese culture with a view to an enriching one year experience abroad;
 • to be well placed in a future career to interact with Japanese businesses and people. 

 • Deadline: 20 January 2015.


  Comentaris

  Entrades populars d'aquest blog

  FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

  Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


  Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
  Inscripcions
  L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.  Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

  La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
  Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

  El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

  La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

  Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

  Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

  A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

  LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

  Recomanable portar ordinador

  Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
  On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

  Inscripció

  Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

  I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

  L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…