Passa al contingut principal

Oferta: Titulados en Ciencias de la Salud (pref.Psicología o Medicina)

Requisitos de los candidatos:

● Licenciado/da o graduado/da en Ciencias de la Salud (preferiblemente Psicología o Medicina) con conocimientos en Metodología de I nvestigación. Importante: título de licenciatura posterior a Enero de 2011.
● Nota de licenciatura/grado superior a 2 sobre 4 o 7,5 sobre 10.
● Nivel de Inglés: Avanzado.
● Compromiso de hacer la Tesis Doctoral con los datos del proyecto (el candidato deberá estar matriculado o matricularse en un programa de doctorado).

Se valorará:

● Experiencia en investigación en Salud Mental, Fibromialgia, Mindfulness, Ensayos Clínicos farmacológicos o no farmacológicos.
● Conocimiento y experiencia en el manejo de algunos de los siguientes programas: SPSS, STATA, SAS, R, MPlus.
● Participación en artículos publicados en revistas indexadas y trabajos presentados en congresos internacionales.
● Capacidad de trabajo en equipo.

Se ofrece:

● Contrato de trabajo de 3 años de duración (salario fijado por los baremos oficiales del Instituto de Salud Carlos III para licenciados).
● Jornada completa: 37.5h semanales (de lunes a viernes).
● Fecha estimada de incorporación: Primer trimestre del 2015.
● El candidato/a se vinculará al proyecto de investigación: Cost-effectiveness of a Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) treatment for fibromyalgia syndrome: A 12-month randomised controlled trial implemented in primary health care
● Investigador principal: Dr. Juan Vicente Luciano (www.researchgate.net/profile/Juan_Luciano).
● Formar parte del grupo de investigación: Tecnologías sanitarias y resultados en Atención Primaria y Salud Mental (PRISMA) (http://www.fsjd.org/ca/grups-derecerca_3230/8124). Grupo de investigación consolidado reconocido por la AGAUR

Més informació i aplicacions

Termini per aplicar: 15/01/2015

Més treball en recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

SMART CITY WEEK Ciutat en acció

Barcelona Digital City Tour comprèn la projecció d’un audiovisual d’uns 20 minuts, on s’explica la transformació del 22@ dels últims anys, des d’un districte post industrial deprimit fins a la realitat d'avui en dia, destacant els projectes més rellevants des d’una visió triple hèlix (administració, empresa i universitats i centres de recerca). 

Es complementa amb una passejada per veure en viu aquests projectes, potenciant el debat a cada uns dels eixos fonamentals d'aquesta transformació del districte: urbanística (eix Pere IV, Super-Illa…), econòmica (Media TIC, Almogàvers Business Factory…) i tecnològica (xarxa calor i fred, 5G, vehicle elèctric, panells solars…).

Quan: mar. 12 de noviembre de 2019 de 10:30 a 13:00
Punt de trobada: Ca l'Alier. Carrer de Pere IV,  362. Barcelona

Més informació