Passa al contingut principal

Convocatoria del Programa de Jóvenes Voluntarios de Naciones Unidas 2014.

​La Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo, AECID, en el marco de los Programas de Apoyo a la Presencia de Españoles en Organismos Internacionales anuncia la selección de candidatos para cubrir 12 plazas de Jóvenes Voluntarios de Naciones Unidas* en países en desarrollo.

Relación de puestos convocados:
 1. Bolivia. JVNU en Coordinación entre Agencias. PNUD.
 2. Colombia. JVNU en Participación del sector privado. PNUD.
 3. República Dominicana. JVNU en Reducción de riesgos y prevención de desastres. PNUD.
 4. Ecuador. JVNU Asistencia técnica. UN HABITAT.
 5. Etiopía. JVNU en Comunicación. UN WOMEN.
 6. Guatemala. JVNU en Derechos humanos y juventud. OHCHR.
 7. Honduras. JVNU en Apoyo equipo país de Naciones Unidas. PNUD.
 8. Mali. JVNU Programa de juventud y educación para la paz. UNICEF.
 9. Marruecos. JVNU Promoción e integración de la juventud. OIM.
 10. Nicaragua. JVNU Director de medios sociales. UNICEF.
 11. Níger. JVNU en Comunicación. PNUD.
 12. Perú. JVNU en Asuntos legales y de seguridad. Sistema de Naciones Unidas.
Requisitos:
 • Edad: de 23 a 29 años.
 • Titulación: La exigida en cada puesto. Ver descripción de los puestos de 1 a 12
 • Alto nivel de inglés hablado y escrito. Otros idiomas exigibles en función de los términos de referencia de cada puesto.
 • Experiencia profesional: La requerida en cada puesto.
 • Cumplir los requisitos específicos del puesto que se solicite. Ver descripción de los puestos 1 a 12.
 Condiciones Generales:

 • Período de contratación: 1 año.
 • Normas de contratación  y retribuciones: las establecidas por el Programa de Jóvenes Voluntarios de Naciones Unidas para todos los VNU internacionales (ver las condiciones de cada puesto).  
Plazo: 22/09/2014


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…