dilluns, 4 d’agost de 2014

Acció de reclutament amb Everis: El professional TIC del futur

L’esdeveniment ens permetrà coneixer les competències requerides als professionals TIC tant actualment com en un futur. Aquesta visió ens la proporcionaran professionals de la companyia en una taula rodona. La taula estarà composta per una mostra de professionals diversa tant a nivell funcional com d’experiència. 

Tancarem la taula rodona amb les preguntes que podreu formular i responent també a les preguntes que ja podeu formular i votar per avançat. Formular o votar preguntes

A continuació, les persones que hagin estat preseleccionades, tindan l’ocasió de participar en una dinàmica de grups, que forma part del procés de selecció per incorporar-se a everis. Al formulari d’inscripcció a l’activitat podreu indicar si esteu interessats en participar.


Quan: 09/10/2014
On: AulaMàster. Campus Nord UPC. Mapa

Inscripcions
Per poder participar en aquesta activitat cal que t'inscriguis a través d'aquest formulari ens enviïs a carreresprofessionals.alumni@upc.edu:

  • El teu currículum
  • Fotocòpia del DNI
  • Full d'inscripció al SOC (DARDO)actualitzat, i si no has estat mai inscrit al SOC descarregat aquest document i porta'l omplert

Aquestes accions s'emmarquen dins el conveni per a l'impuls a la inserció i la millora de l'ocupabilitat dels joves estudiants i graduats universitaris. El conveni està subvencionat per la Secretaria d’Universitats i Recerca, mitjançant fons provinents del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu, que cobreixen el 100 % de les despeses.