Passa al contingut principal

Tècnic de suport per Nexica (adreçada a persones amb certificat de discapacitat)

En NEXICA som proveïdors proveïdors de serveis gestionats, i experts en gestió i allotjament d'infraestructures TIC i aplicacions crítiques.

Perfil: Busquem a un professional amb que estigui cursant Enginyeria de Sistemes o Telecomunicacions o Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració de Sistemes o recentment llicenciat/diplomat, apassionat pel món de la informàtica, les telecomunicacions i internet i amb una alta orientació al client per al nostre departament de Suport Tècnic.

Funcions: 
 • Resolució de consultes i incidències tècniques tant de l'àrea de sistemes com de la de xarxes
 • Atenció Postvenda
 • Gestió i provisió de serveis propis de l'empresa TIC, ISP, Data Center
 • Monitoratge de serveis
Requisits: 
 • Experiència d'almenys 1 any treballant com a Tècnic Helpdesk o en llocs d'Atenció al 
Client
 • Imprescindible experiència en atenció telefónica
 • Usuari avançat d'Internet (www, mail,ftp, HTML)
 • Coneixements d'eines d’ Office
Valorable:
 • Experiència en empresa proveïdora de serveis d'Internet o lloc similar
 • Coneixements d'Administració de Servidors Windows
 • Coneixements d'Administració de Servidors Linux
 • Coneixements de Comunicacions Cisco
Busquem una persona compromesa, proactiva, resolutiva, orientada a resultats i amb orientació al  client.

Oferim: 
 • Entorn de treball dinàmic i amb experts altament qualificats.
 • Formació técnica i possibilitats de promoció interna
Si t'interessa presentar-te al procés de selecció, posa't en contacte amb nosaltres , envia un e-mail amb les teves dades i Curriculum Vitae a l'adreça: rrhh@nexica.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…