Passa al contingut principal

Two Positions Available in the ICIQ Starting Career Programme

The Institute of Chemical Research of Catalonia (ICIQ) invites applications to cover two Junior Group Leader positions within the ICIQ Starting Career Programme (ICIQ-SCP).

The successful candidates will develop their research programmes in one of the areas of expertise of ICIQ making an intensive use of High Throughput Experimentation (HTE) techniques.

We are looking for talented and innovative young scientists, strongly committed to high quality frontier research and able to add new insights to the existing ICIQ core expertise. Only candidates with an outstanding record of research achievements and publications in top-quality journals will be considered.

Junior Group Leaders of the ICIQ-SCP receive a generous start-up package, a completely equipped laboratory (three positions) and full access to the state-of-the-art ICIQ facilities. Contracts are for a fixed term of five years and the positions are non-tenurable.

Applicants are requested to send a letter of interest accompanied by a full curriculum vitae, a description of previous accomplishments, a research plan and the contact information for at least three references to: scp@iciq.es

Deadline for application is May 31. Shortlisted candidates will be invited for an interview at ICIQ on July 14-15.

Inquiries on these positions may be addressed to the ICIQ director, Professor Miquel A. Pericàs, at: director@iciq.es

Women are strongly encouraged to apply.

The ICIQ HTE laboratory and these two positions are funded by the CELLEX Foundation.

Aplicar

Més treball en recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya