Passa al contingut principal

Senior C# developer with database skills per Suecia

Job description: 
We are looking for a senior developer to join us in Malmö, Sweden. For the 
right person this is a key position in a company that uses the latest technology and the best tools in the industry. 

YOUR ROLE: 
You will be working closely with a team of passionate software developers, testers and also the business product owner to extend our dynamic C# n-tier applicationin a fast paced, agile environment. You will have responsibilities within all aspects of 
support and development, from design and implementation of new components to analyse and optimize bug tracing in existing structure.You will make use of your knowledge of C# to support processes in our development and production environment. Your in depth working knowledge of Microsoft SQL and designing high-performing data-bases will be extremely useful. 

SKILLS AND PASSION: 

As a person you are keen to continuously maintain your specialist knowledge. You work well with complex issues and have the ability to solve complex problems. The position requires you to sometimes handle a heavy workload, and you must feel comfortable in an environment in a constant evolution. You enjoy working with others and love to share your ideas, knowledge and to continuously challenge your colleagues. Does that sound like you? 

We also think you have: 

-Several years relevant working experience 
-Experience in C# and .Net framework 
-Experience in system optimization 
-Experience in programming and design of databases, preferably worked with Web 
Solutions 
-Well familiar in an environment with large databases -Excellent in MS SQL 
-Experienced in Stored Procedures 

PLACE OF WORK AND RELOCATION: 

This job is in Malmö, a friendly multicultural city and the urban hub of southern 
Sweden. Our office is located in the city center, very close to the main bus and train station. 
We offer help with relocation to Malmö on individual basis. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya