Passa al contingut principal

Beques Eurolingua

Eurolingua Venairlanda SL procedeix a realitzar la seva 2a Convocatòria de Beques per a la realització d'un Cursos d'Anglès a Irlanda (ciutats de Dublín i Derry) de dues setmanes de durada durant el mes d'agost de 2014 en un programa d'immersió tot inclòs. La data de sortida serà el 29 de Juliol. S'estableix un lot global de 10 beques adreçades a estudiants universitaris, de batxillerat o formació professional amb una dotació pressupostària aportada per Eurolingua Venairlanda íntegrament. Els cursos estaran becats al 100%.

Requeriments

  • EDAT. Haver nascut amb anterioritat al 30 juny de de 1998. 
  • NACIONALITAT. - Tenir nacionalitat de qualsevol país de la UE. 
  • ESTUDIS. - Estar matriculat en el present any escolar 2013-14 en algun d'aquests estudis: Batxillerat, Formació Professional o Titulació universitària reglada (màsters i doctorats inclosos) en qualsevol punt d'Espanya. 
  • MITJA DE L'EXPEDIENT ACADÈMIC d'almenys 7 punts, excepte les carreres universitàries tècniques la nota mínima són 6 punts.
Termini per sol·licitar: 14/04/2014

Més informació

Més beques, concursos i premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya