Passa al contingut principal

Project Manager - Transferència de Coneixement per a l'IBEC

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) requereix incorporar un/-a Project Manager a la Unitat de Knowledge Exchange, per una substitució temporal.

Les seves funcions i responsabilitats principals seran:

 • Gestió de projectes d´innovació i transferència de coneixement, incloent gestió de xarxes i grups d´expertsen que participa i/o lidera l´Institut.
 • Suport i assessorament als investigadors en processos de protecció i valorització de coneixement.
 • Adquisició i justificació de fons competitius per les activitats esmentades.
Requeriments per als/les candidats/-es:
 • Doctorat o màster amb experiència en recerca en ciències experimentals (física, química), enginyeria o ciències de la vida.
 • Coneixement de sistemes de finançament públic i privat de recerca, així com de l´entorn de la recerca d'excel·lència.
 • Experiència prèvia en tasques de desenvolupament i/o gestió d'R+D+i (2 anys), transferència de tecnologia en una institució acadèmica o una companyia del sector farma, biotech o medtech.
 • Coneixement del sistema de patents espanyol i internacional, així com de l’operativa legal de les operacions de protecció i transferència del coneixement.
Competències i Habilitats:
 • Comunicació, planificació, organització, acompliment de terminis, orientació al client intern i treball en equip.
Idiomes:
 • Domini de l´anglès, català i castellà.
S’ofereix:
 • Incorporació a un centre de recerca de prestigi i rellevància internacionals.
 • Remuneració d’acord amb l’experiència i qualificació. 
Les persones interessades cal que enviïn el seu CV i una carta de presentació a: jobs@ibecbarcelona.eu, tot indicant la referència PM-AS, abans del 15/04/2014.


Més informació

Més treball en recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

9ª edición de Alstom Talent Energy

Regresa una nueva edición del programa de prácticas de Alstom España, la empresa líder del transporte sostenible, eficiente y digital. Una oportunidad única para aprender en proyectos reales e internacionales junto a los mejores profesionales. Si quieres formar parte del cambio de la movilidad del futuro, ¡Alstom es tu lugar! ¿Qué te espera en Alstom Talent Energy? 12 meses de prácticas. Proyectos reales bajo la tutorización de los mejores profesionales del sector. Formación en el Programa de Organizaciones Ágiles y Transformación Digital. Ayuda al estudio de 960€ brutos mensuales. Termini per aplicar: 16/11/2021 Més informació Més entrades de Beques

Oferta pública 16/09/2021

1 plaça de Tècnic de mobilitat i espais públics / Ajuntament de Caldes de Montbui 1 plaça de Proper Generalized Decomposition applied to Thermo-Hydro-Mechanical problems, application to radioactive high level waste / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Enginyer Informàtic/Telecomunicacions / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça d' Enginyer científic pel projecte PYMEDEASCAT / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) 1 plaça de Senior Programme Manager - EMBL-EBI Services / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - European Molecular Biology Laboratory (EMBL) 1 plaça de DevOps Engineer - European Genome-phenome Archive / Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - European Molecular Biology Laboratory (EMBL) Borsa de treball de places de Tècnic superior de sistemes d'informació territorial (S-04/21) / Diputació de Barcelona Bors

Oferta pública 15/09/2021

Borsa de treball de places de Tècnic de medi ambient / Ajuntament de Puigcerdà 1 plaça de Master Student (R0) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia / Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural 1 plaça de Research technician (NDMA_Tech) / Generalitat de Catalunya - Institut Català de Recerca de l'Aigua (ICRA) 1 plaça de R1 Project Engineer - RETABIT PROJECT / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) 1 plaça de Tècnic superior en informàtica / Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona Més entrades d' Oferta pública