dilluns, 31 de març de 2014

InnovaApps +, un concurs de BBVA i Google per a la creació d'aplicacions de productivitat

El concurs , que comença el 28 de març i que estarà obert fins al 30 de maig (ambdós inclosos) , consta de quatre categories :
  • Aplicacions per a la gestió interna que ajudin i facilitin els processos interns a les empreses com ara la selecció i el control de personal , la gestió de les despeses, les factures , l'aprovisionament , la comptabilitat , etc .
  • Aplicacions d'organització que donin suport als empleats per millorar les seves tasques i processos productius , permetent optimitzar el temps de treball : gestió d'emails , calendaris de reunions, videoconferències , treball en el núvol etc .
  • Aplicacions de relació amb clients / vendes dirigides a millorar i agilitar la relació amb els clients d'una empresa i que ajudin a oferir serveis de venda o informació als seus clients més enllà de la botiga física . Exemple : gestió de la relació amb els clients ( CRM ) , màrqueting , venda online , etc .
  • Premi especial BBVA . Aquesta és una categoria especial en què BBVA premia aquelles aplicacions que aportin valor afegit per al seu ús intern al banc i que s'integrin amb Google Apps .
Més informació

Més beques, concursos i premis