Passa al contingut principal

II Premi "Enginyeria Solidària"

Després de la primera edició celebrada el 2012, Enginyeria Sense Fronteres (ESF) torna a convocar un premi on es vol posar en valor i difondre el potencial que té l'Enginyeria, en totes les facetes i especialitats, com a eina de transformació social, en qualsevol lloc del món, en el procés de consecució, posada en pràctica i reivindicació del compliment dels Drets Humans. 

S'estableixen els següents premis per a la seva segona edició: 

1. Un premi per a Treballs Final De Carrera O Grau, de caràcter projectista o d'investigació, presentat i aprovat en qualsevol escola o facultat d'una universitat espanyola. 

2. Un premi per a Tesis de Màster, defensada en qualsevol programa oficial o no oficial d'universitats espanyoles. 

Els treballs hauran d'haver estat presentats a Qualsevol Escola! De Enginyeria O Arquitectura De una universitat espanyola entre el 1 de setembre de! 2012 i el 31 de desembre de 2013. No poden presentar-se al segon premi d'Enginyeria Solidària aquells treballs que es van presentar en l'anterior edició del premi. 

L'import brut establert per a cada premi és de 500 euros. Es podran establir mencions específiques per a qualsevol dels dos premis, sense cap dotació econòmica

Consulta les bases per a participar, tens fins al 4 d'abril per presentar el teu treball.

Més informació

Més beques, concursos i premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 17/01/2020

Borsa de treball de places de Tècnic prospector / Consell Comarcal del Baix Ebre

1 plaça de Tècnic informàtic / Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, a Móra d'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça d'Investigador postdoctoral / Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

Oferta pública 14/01/2020

Borsa de treball de places d'Enginyer / Ajuntament d'Artés

1 plaça de Tècnic mitjà enginyer / Ajuntament de Calaf

1 plaça de Desenvolupador de programari / Administrador de sistemes a la Communication Network Division - Optical Networks and Systems Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Investigador a la Communication Networks Division - Mobile Networks Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Enginyer de processament de llenguatge natural / Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Escola Agrària d'Amposta / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Cap de renovacions i reposicions / …