Passa al contingut principal

Haddop engineer for energy-efficient clusters per el BSC

Context and Mission:
The Computer architecture group within the Computer Science department of Barcelona Supercomputing Center is offering a full-time Hadoop engineer position within the Mont-Blanc and EuroServer projects.  The main responsibilities of the position are to install, configure, troubleshoot and maintain HDFS and Hadoop (MapReduce 1.0 and/or 2.0) on prototype ARM-based clusters, as well as analyzing and optimizing Hadoop application performance on these clusters.
The successful candidate will join a dynamic research group (currently thirteen PhD students, four post-docs, and one professor) with strong connections to industry (ARM, NVIDIA, Bull, Samsung).  The group is leading the Mont-Blanc project in energy-efficient high performance computing, and is at the forefront of research in energy-efficient systems architecture and simulation models.

Skill Specifications
 • Experience with Apache Hadoop and HDFS required
 • Experience of development and performance analysis of Hadoop applications required
 • Excellent computing skills in C/C++ and Java required
 • Understanding of the Linux operating system and kernel is an advantage
 • Understanding of distributed computing, e.g. cluster architectures, preferred
Qualifications & Experience
 • At least B.Sc. degree in Computer, Telecommunications or Electronics engineering, or Computer Science.
 • Experience in setting up and administration of Linux servers.
 • Good English language skills are required
 • Capacity to take the initiative, as well as work under set deadlines and pressure
 • Ability to work independently and in a team
 • Willing to travel and participate in EU projects and company agreements.
The position will be located at BSC within the Computer Sciences department in collaboration with the specific program coordinator. The contract will be temporary.
Deadline 04/03/2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…