Passa al contingut principal

Concurs Make it wereable

Intel convoca aquesta iniciativa.

Canviem el món junts. La tecnologia aplicada a accessoris i peces de vestir està portant el món a noves dimensions, convertint la tecnologia en una cosa personal i fàcil d'utilitzar. "MAKE IT Wearable" és una iniciativa global per inspirar idees i infondre innovació que farà evolucionar la informàtica d'ús personal de maneres noves i atractives.

Ara està en marxa la primera via del concurs.

Envieu un vídeo d'1 minut de durada juntament amb una descripció de la seva idea. Les propostes seran revisades i avaluades en 5 rondes prenent com a base la inventiva i el potencial per impactar positivament el món. Vostè pot enviar fins a 10 propostes diferents. Els participants guanyadors obtindran: 

  • Història personal publicada en línia 
  • Invitació a l'esdeveniment de gala final 
  • Paquet de viatge per a 2 a la ciutat de Sant Francisco 
  • 4 nits d'allotjament en un hotel a San Francisco 
  • $ 5,000 USD (per a cada un dels cinc finalistes)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 21/02/2020

1 plaça de Tècnic mitjà de mobilitat / Ajuntament de Vic

1 plaça de Responsable de premsa i comunicació / Autoritat Catalana de Protecció de Dades

1 plaça d'Auditor de sistemes d'informació / Autoritat Catalana de Protecció de Dades

1 plaça de Delegat de protecció de dades i responsable de projectes estratègics / Autoritat Catalana de Protecció de Dades

1 plaça de Processor design senior engineer (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Senior researcher - Pluripotency for organ regeneration Research Group / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

1 plaça d'Ajudant de recerca Internet Computing and Systems Optimization (ICSO) / Universitat Oberta de Catalunya (UOC) - Internet Interdisciplinary Institute (IN3)Oferta pública 20/02/2020

1 plaça d'Auxiliar al Departament de Projectes / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE)

1 plaça de Tècnic superior cartogràfic / Forestal Catalana, SA

1 plaça de T2 Tècnic de recerca / Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau