Passa al contingut principal

Beques UPC-Santander Fórmula 2014/2015

L' Objectiu de les beques és facilitar la mobilitat dels estudiants de 1r i 2n cicle , grau i màster de la Universitat Politècnica de Catalunya per al curs 2014-2015 AMB una de les places de la convocatòria de Programes de Mobilitat UPC per a les Universitats que tinença conveni AMB Banc Santander dels Països Següents : Argentina, Brasil , Colòmbia , Estats Units , Mèxic , Rússia , Singapur , Uruguai i Xina .

Característiques de les beques

  • 3 beques
  • 5.000 € cadascuna. D'aquest import S'HA de descomptar l' Assegurança obligatòria a Subscriure AMB Banc Santander .
  • Durada de l' estada : de l' 1 de juliol de 2014 al 30 de setembre de 2015 . Ha d' iniciar - se Abans del mes de març de 2015 .
  • Estada mínima 1 semestre . Estada màxima : 12 mesos
  • Són compatibles AMB els beques MOBINT de l' AGAUR

La sol · licitud S'HA de presentar al web del Banc Santander. Abans del 15 d' abril de 2014 . No S'HA de formalitzar cap sol · licitud en paper ja que els sol · licituds s'obtindran mitjançant Fitxer informàtic .

Més informació

Més beques, concursos i premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 13/01/2020

2 places de Tècnic especialista en projectes de formació tecnològica innovadors i tecnologies emergents / Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA

1 plaça de Tècnic especialista en UX experience i innovació per a startups / Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, SA

1 plaça de Titulat superior arquitecte o titulat superior enginyer de camins, canals i ports a la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral / Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat

1 plaça d'Investigador preconsolidat en LCA i LCC (R2) / Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)

Borsa de treball de places de Professor associat / Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

1 plaça d'Investigador postdoctoral - Ajudant de recerca sènior / Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Oferta pública 14/01/2020

Borsa de treball de places d'Enginyer / Ajuntament d'Artés

1 plaça de Tècnic mitjà enginyer / Ajuntament de Calaf

1 plaça de Desenvolupador de programari / Administrador de sistemes a la Communication Network Division - Optical Networks and Systems Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Investigador a la Communication Networks Division - Mobile Networks Department / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça d'Enginyer de processament de llenguatge natural / Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Escola Agrària d'Amposta / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Cap de renovacions i reposicions / …