Passa al contingut principal

Premi al millor videojoc del Tricentenari

Presentació de candidatures

Per optar al premi, els alumnes de graus, màsters o postgraus i centres d’estudis superiors de Catalunya, que tinguin com a objectiu el disseny, la creació i la programació de videojocs o aplicacions multimèdia, inscrits al curs 2013-2014, han de presentar una proposta de candidatura i una breu descripció del projecte mitjançant el formulari que trobareu als webs del Tricentenari, del Departament de la Presidència i de l’Oficina Virtual de Tràmits, dins del termini establert a les bases, del 3 de febrer al 31 de març de 2014.
Poden fer propostes de candidatures al premi:
a) els coordinadors o professors, en nom dels seus alumnes; o
b) els mateixos alumnes a títol propi.

Requeriments tècnics

  • Videojoc per internet i/o PC, i/o telèfon mòbil, i/o tauleta.
  • Ha de tenir relació amb els continguts del Tricentenari del 1714.
  • Pot pertànyer a qualsevol gènere de joc, però es valorarà l'originalitat i l'adequació a un públic ampli.
  • El joc no pot contenir errades tècniques i el funcionament ha de ser fluid amb els principals dispositius.
  • La llengua principal ha de ser el català.

Presentació dels videojocs

El termini de lliurament dels videojocs creats pels candidats serà del 15 de setembre al 10 d’octubre de 2014. Dins d’aquest termini els candidats hauran de proporcionar la URL de descàrrega del joc, les instruccions de descàrrega, instal·lació i ús i la justificació de l’arquitectura, l’estructura, el disseny i la tècnica desenvolupada.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Becas Santander Power Job

En el escenario actual de dificultades para el empleo por causa del COVID19, la Fundación Universia ofrece 2.000 becas para jóvenes de 20 a 35 años, especialmente para los que hayan perdido su empleo recientemente, para realizar un curso online de alta calidad que te permita desarrollar los conocimientos y habilidades fundamentales para potenciar y mejorar tu empleabilidad.


Durante el Curso formativo, los participantes desarrollarán un conjunto de conocimientos y experiencias sobre cómo entender el nuevo mercado laboral, conocerse mejor profesionalmente, a explotar su red de Networking, identificar oportunidades, cumplir objetivos a través de la metodología de OKR´s, ser un experto en Linkedin y mejorar su CV, entre otros.
El Curso formativo que integra este Programa será impartido en formato online, en idioma español y tendrá una duración de 5 semanas. Las plazas ofertadas para el Curso formativo serán 1500.
La metodología del Curso será la siguiente:
18 sesiones de 15-20 min grabadas. L…