Passa al contingut principal

Treballar a Tailàndia

Divendres em va entrar un missatge per Google Talk de l'Abel que em deia "Saps alguna feina a Tailàndia?". Primer em vaig pensar que era alguna conya, però l'Abel em va aclarir que la setmana vinent marxa de vacances a Tailàndia i potser l'interessa quedar-se a treballar. Ho veig una mica precipitat, però veiem la informació que li podem facilitar a l'Abel.

D'entrada sempre es bona idea donar un cop d'ull al ICEX i a ACC10. Al primer podem trobar un recull amb informació econòmica sobre el país i també un directori d'empreses espanyoles instal·lades en aquell país. Acció no ens dona tan explícitament aquesta informació, però la seva funció es similar a escala catalana. Tingueu en compte, en tots dos casos, que estan pensades per ajudar a les empreses i no a les persones, Podeu mirar les webs de les empreses per veure si tenen ofertes o enviar el cv espontàniament.


Si cerqueu també trobareu fòrums on la gent es dona consells i explica els seus problemes. En aquest casos les opinions acostumen a ser més subjectives. Jo vaig treure la impressió que si bé  a nivell d'oportunitats es un país amb poc atur i pot oferir oportunitats, els permisos per treballar no son fàcils d'aconseguir. Per aquests temes es millor contactar amb l'ambaixada de Tailàndia o l'oficina d'immigració.

També podem cercar en comunitats d'expatriats que sovint comparteixen consells o informació. Podeu mirar per exemple spaniards, Professionals catalans a l'estranger (Linkedin) o l'Ara Catalan Network.

També podeu cercar directament gent a Linkedin que us puguin donar un cop de mà. Jo he trobat un parell de contactes directes que ara estan a Tailàndia. Per això es interessant teixir bones xarxes. Mai saps quan et podran donar un cop de mà.

Finalment caldria cerca portals d'ofertes de treball de la zona. Jo amb una cerca molt ràpida he trobat tres.


Per acabar Abel, disfruta de les vacances i si pots fer algun contacte perfecte. Envia alguna foto per fer-nos enveja. Bones vacances!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Guía Hays del Mercado Laboral 2019

La Guía del Mercado Laboral 2019, elaborada por Hays, te ofrece toda la información que necesitas para tener un retrato del panorama laboral durante este año. Este estudio cuenta con las respuestas de más de 2.500 profesionales, 5.000 empresas, y 50 escuelas y universidades como representación del sector académico. 

Se trata de una publicación de carácter anual donde se analiza la evolución del Mercado Laboral en España, incluyendo los salarios que se ofrecen en este momento y las posiciones que van a generar más empleo en los sectores en los que tenemos presencia: Atención al Cliente, Banca, Construcción e Inmobiliaria, Digital, Finanzas, Ingeniería, Legal, Life Sciences, Logística, Marketing y Ventas, Office Support, Recursos Humanos, Retail, Seguros y Tecnologías de la Información. 

Sol·licitar