Passa al contingut principal

Treballar a Tailàndia

Divendres em va entrar un missatge per Google Talk de l'Abel que em deia "Saps alguna feina a Tailàndia?". Primer em vaig pensar que era alguna conya, però l'Abel em va aclarir que la setmana vinent marxa de vacances a Tailàndia i potser l'interessa quedar-se a treballar. Ho veig una mica precipitat, però veiem la informació que li podem facilitar a l'Abel.

D'entrada sempre es bona idea donar un cop d'ull al ICEX i a ACC10. Al primer podem trobar un recull amb informació econòmica sobre el país i també un directori d'empreses espanyoles instal·lades en aquell país. Acció no ens dona tan explícitament aquesta informació, però la seva funció es similar a escala catalana. Tingueu en compte, en tots dos casos, que estan pensades per ajudar a les empreses i no a les persones, Podeu mirar les webs de les empreses per veure si tenen ofertes o enviar el cv espontàniament.


Si cerqueu també trobareu fòrums on la gent es dona consells i explica els seus problemes. En aquest casos les opinions acostumen a ser més subjectives. Jo vaig treure la impressió que si bé  a nivell d'oportunitats es un país amb poc atur i pot oferir oportunitats, els permisos per treballar no son fàcils d'aconseguir. Per aquests temes es millor contactar amb l'ambaixada de Tailàndia o l'oficina d'immigració.

També podem cercar en comunitats d'expatriats que sovint comparteixen consells o informació. Podeu mirar per exemple spaniards, Professionals catalans a l'estranger (Linkedin) o l'Ara Catalan Network.

També podeu cercar directament gent a Linkedin que us puguin donar un cop de mà. Jo he trobat un parell de contactes directes que ara estan a Tailàndia. Per això es interessant teixir bones xarxes. Mai saps quan et podran donar un cop de mà.

Finalment caldria cerca portals d'ofertes de treball de la zona. Jo amb una cerca molt ràpida he trobat tres.


Per acabar Abel, disfruta de les vacances i si pots fer algun contacte perfecte. Envia alguna foto per fer-nos enveja. Bones vacances!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació