Passa al contingut principal

Researcher specializing in Data Mining and geo-located data for Barcelona digital

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut, la Seguretat, la Mobilitat i l'energia i l'Alimentació i el Medi Ambient. El centre desenvolupa projectes d’R+D+i a nivell local, nacional i europeu tant per a les empreses del sector TIC com per les d'altres sectors usuaris intensius d'aquestes tecnologies, en col·laboració amb les administracions públiques, les universitats, altres grups de recerca i centres tecnològics nacionals i internacionals. 

Barcelona Digital compta amb un equip multinacional i multidisciplinari, que inclou més de 100 investigadors altament especialitzats en diversos camps tecnològics com Telecomunicacions, Enginyeria de Software, Intel·ligència Artificial, etc. 

Les oficines centrals estan situades a l'Edifici Media-TIC, al cor del districte 22@, nou districte d'innovació de Barcelona, que agrupa diversos campus de la Universitat i les empreses TIC més importants de la regió. A més, el centre compte amb una oficina al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. 

Actualment, Barcelona Digital desitja incorporar Investigador en Data Mining i Dades Geoposicionades per l’àrea d’R+D+i Mobilitat i Energia. Si el vostre perfil professional s’adequa a la descripció del lloc de feina, i estàs interessat en unir-te a una organització jove, dinàmica per treballar en nous projectes tecnològics et 
convidem a enviar el teu CV a: rrhh@bdigital.org. Si us plau, especifica en la teva sol·licitud la referència MOBDM14. 

Funcions del lloc de treball: 
o Gestió, lideratge i execució de projectes d'R+D. 
o Recerca aplicada, anàlisi de requeriments, disseny i desenvolupament de 
sistemes innovadors en àrees de serveis informàtics avançats i 
intel·ligència artificial aplicats a l'àrea de Mobilitat. 
o Col·laboració en els aspectes científics i tecnològics de propostes i ofertes 
de projectes d’R+D+i. 

Perfil requerit del candidat: 

Formació: 

  • Enginyer superior en Informàtica o Telecomunicacions. 
  • Desitjable Doctorat en l'àmbit de la Intel·ligència Artificial. 


Experiència: 

  • Experiència en projectes de desenvolupament de productes tecnològics, recerca aplicada o innovació tecnològica. 
  • Experiència en disseny i implementació de tècniques de mineria de dades. 
  • Experiència en el processament de dades de Xarxes Socials i dades geoposicionades. 
  • Coneixement de llibreries: Mahout, Weka, Gate, Freeling. 
  • Experiència amb bases de dades relacionals i NoSQL. 
  • Coneixements de Java, Spring, Python, Django, JavaScript, JQuery, ... 
  • Desitjable experiència en projectes europeus.


Idiomes 

  • Alt nivell de català, castellà i anglèsComentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

D-Prize Challenges

D-Prize supports new entrepreneurs who can distribute proven poverty interventions.


The world has already invented products and services to end poverty. Yet millions of people still don’t have access. Can you design a business or NGO that solves one of the Distribution Challenges below?
We will award the most promising teams with up to $20,000 USD to launch a pilot version of your new organization wherever extreme poverty exists. 
D-Prize Challenges: WATER, SANITATION, AND HYGIENEGIRLS' EDUCATIONAGRICULTUREENERGYGLOBAL HEALTHEDUCATIONGOVERNANCE AND INFRASTRUCTURECUSTOMDeadline: 1 June 2020
Més informació