Passa al contingut principal

PhD student for project “Novel Memory Technologies for High Performance Computing” al BSC


The Heterogeneous Architectures group from the Computer Science Department at the Barcelona Supercomputing Center is offering a full-time PhD student position. The student will work on the collaborative project between BSC and Samsung that analyses the suitability of novel memory technologies for high performance computing memory systems. We strongly encourage the application of candidates who are interested in a close collaboration with industry and contact with cutting edge technology developers.
The successful candidate will join a dynamic research group (currently nine PhD students, four PhD researchers, and one professor) with strong connections to industry (including ARM, ST, NVIDIA, Bull, Samsung). Also, the successful candidate will be enrolled in the doctorate program in the Department of Computer Architecture at Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona, Spain.

Main Responsibilities
 • Characterization of memory behavior of applications
 • Simulation and analysis of novel memory technologies
 • Writing technical papers and dissemination of the project results
Skill Specifications
We seek a highly motivated and academically excellent student with:
 • Strong knowledge of computer architecture
 • Understanding of memory systems and memory technologies (e.g. DRAM) is a plus
 • Experience with Unix/Linux environments
 • Computing skills and programming languages (C/C++, Python)
 • Fluency in English is essential
 • Excellent written and verbal communication skills
 • Ability to take initiative
Qualifications & Experience
 • M.Sc in Computer Science or a related discipline
 • Candidates with B.Sc in computer science and outstanding academic record are also encouraged to apply
Interested candidates should submit the following documents
 • CV with contact data
 • Cover letter

Closing date: 02/02/2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació