dilluns, 27 de gener de 2014

Open Talent: "Light? Let’s talk about reflection

El proper dijous 30 de gener de 2014, a les 19.30h, tindrà lloc a l’auditori del MACBA -Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Plaça Àngels 1, Barcelona), l'Open Talent: "Light? Let’s talk about reflection", a càrrec de Gerd Pfarré, fundador i director de l’estudi de lighting design Pfarré Lighting Design, situat a Munich (Alemanya).

Gerd Pfarré té una llarga experiència en l’àmbit de la il·luminació d’espais. La seva trajectòria es va iniciar a principis dels 80 amb experiència en fusteria i ebenisteria i disseny de producte per mobiliari d’Il·luminació. Anys més tard, va començar en l’àmbit del disseny, 
específicament, en disseny d’il·luminació per l’equip de Ingo Maurer. Des de 1998, és membre de l’Associació Internacional de Dissenyadors d’Il·luminació IALD, essent durant el període de 2002-2005 membre de la seva junta directiva. A dia d’avui, és autor especialitzat en l’àrea del disseny d’il·luminació. De fet, des de 2012 és coautor de la revista especialitzada Illuminator. És professor a la Universitat Tècnica de Munich i ofereix conferències arreu del món en aquest àmbit, a més de participar com a jurat en diversos premis nacionals i internacionals en l’àmbit del disseny.

La conferència es realitzarà en anglès.

Lloc De Realització: Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels 1, Barcelona)