Passa al contingut principal

ENTWICKLUNGSINGENIEUR KOORDINATION VON STRUKTURVERSUCHEN (M/W) per Alemanya

Die GMA-Engineering GmbH gehört zur Mistras Group Inc. (Princeton/USA), einer weltweit agierenden Unternehmensgruppe im Bereich Anlagenüberwachung, Prüfdienstleistungen (ZFP/ZP/ANDT) sowie eigener Geräteherstellung/Softwareentwicklung.
Als anerkannter Dienstleister ist die GMA seit 30 Jahren in 11 Standorten deutschlandweit mit über 700 Mitarbeiter/-innen für anspruchsvolle Prüftechniken und qualitätssichernde Maßnahmen bekannt. Mit der Zertifizierung nach DIN EN 9100 setzen wir höchste Ansprüche an Qualität und Sicherheit in der Luft- und Raumfahrtindustrie. Im Engineering-Bereich unterstützen wir unsere namhaften Kunden erfolgreich u.a. auf dem Gebiet der Entwicklung, der Projektierung und des Qualityengineerings.
ENTWICKLUNGSINGENIEUR KOORDINATION VON STRUKTURVERSUCHEN (M/W)
 
CodeEN-01732
BerufsbereichKonstruktion / Construction/ Design
TitelENTWICKLUNGSINGENIEUR KOORDINATION VON STRUKTURVERSUCHEN (M/W)
EinsatzortAugsburg
UnternehmenWir suchen Sie zur Erweiterung unseres qualifizierten Kundenteams in der Luftfahrtbranche.
Ihre Aufgaben

 • Koordination von Strukturversuchen im internen sowie externen Bereich

 • Erstellung von Testdokumentationen

 • Erstellung/Verfolgung von Projektplänen (Termin, Kosten)

 • Konstruktionsbetreuung von externen Suppliern

 • Auditierung externer Labore

 • Plausibilitätscheck der Versuchsergebnisse

Ihr Profil

 • Hochschulstudium (UNI, BA, FH)

 • Allgemeine Kenntnisse im Flugzeugbau

 • Kenntnisse in den Bereichen Statik, Festigkeitslehre und Test

 • Kenntnisse im Dokumentationswesen

 • Gute Englisch- und Deutschkenntnisse in Wort und Schrift

 • CATIA Grundkenntnisse wünschenswert

 • Teamfähig, flexibel, aufgeschlossen, Organisationstalent

 Wir bieten Ihnen in einem erfolgreichen, international tätigen Unternehmen einen modernen, attraktiven Arbeitsplatz mit anspruchsvollen Aufgaben und einem hohen Maß an Selbständigkeit. Wenn wir Ihr Interesse geweckt haben und Sie eine neue Herausforderung suchen, dann klicken Sie bitte auf den Link "Auf dieses Stellenangebot bewerben" im linken unteren Bereich dieses Stellenangebotes.
KontaktinformationGMA-Engineering GmbH
Frau Marion Willms
Bürgermeister-Wegele-Straße 12
86167 Augsburg
m.willms@gma-group.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…