Passa al contingut principal

14a edició de l'informe Societat de la Informació 2013 a Espanya

Ja està disponible l'informe Societat de la Informació 2013. Una eina interessant per saber l'estat de les TIC en el nostre entorn.

Us deixo unes quantes dades que Telefònica mateix inclou en la nota de premsa i l enllaços a la documentació.

GAIREBÉ 19 MILIONS D'ESPANYOLS ' VIUEN CONNECTATS ' A INTERNET I CONSULTEN MÒBIL UNES 150 VEGADES AL DIA • Els usuaris que es connecten diàriament són el 53,8% de la població entre 16 i 74 anys . A la franja de 16 a 24, el percentatge d'usuaris intensius de la xarxa és del 86%.
 • En xifres absolutes gairebé 25 milions d'espanyols accedeixen a Internet , 700.000 més que l'any passat .
 • Les xarxes socials formen part de la vida del 64,1% dels usuaris d'Internet, i del 94,5 % dels que tenen entre 16 i 24 anys .
 • La connexió en mobilitat , cada vegada més utilitzada , fa que la banda ampla mòbil sigui el motor de l'avanç de la Societat de la Informació i sumi 9,5 milions de nous usuaris en l'últim any .
 • En total ja hi ha 26 milions de mòbils amb Internet a Espanya .
 • Encara que 2013 ha estat l'any del 4G , la fibra òptica és la tecnologia que més creix . Gairebé 9 de cada 10 nous accessos a xarxes ultraràpides són de fibra .
 • El nombre de smartphones segueix creixent , ja hi ha al món gairebé tants telèfons mòbils 6800 milions - com a persones 7100 milions - .
 • El 24 per cent dels internautes ja connecten a Internet la Televisió , un 33 per cent més que el 2012 .
 • 2014 serà l'any de la "intel · ligència per portar", els anomenats 'wearables', peces o complements connectats a Internet. 
 • El comerç electrònic continua creixent a taxes del 15,1 per cent. 
 • Important avanç del eHealth a Espanya: el 54% dels usuaris de la xarxa la utilitzen per demanar cites mèdiques, molt per sobre de la mitjana europea, i el 90% dels metges accedeix a dades i informació a través de, almenys, dos dispositius digitals. 
 • L'educació també es digitalitza a través de l'anomenada "motxilla digital ", continguts i aplicacions escolars que comencen a instaurar-se en les escoles espanyoles.
Informe complert (PDF / EPUB)

VídeoPresentació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Oferta pública 30/05/2020

1 plaça de Tècnic en Bioenginyeria / Generalitat de Catalunya - Servei Català de la Salut (CatSalut)


1 plaça de Tècnic arxiu / Diputació de Girona
1 plaça de Tècnic de sistemes - enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Analista funcional de projectes a la Fundació TIC Salut Social / Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
1 plaça de Tècnic del servei RSU / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça d'Enginyer tècnic topògraf a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
1 plaça de Tècnic per al programa de regularització i seguiment de la contractació / Ajuntament de Banyoles
Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Cerdanyola…