Passa al contingut principal

Technology Transfer Manager per a l'IFAE

The Institut de Fisica d'Altes Energies is looking for a highly qualified professional to start up its Technology Transfer program.

IFAE already has a strong engineering group designing and fabricating sophisticated research-oriented mechanical and electronic devices, as well as the necessary infrastructure. In addition, IFAE recently acquired state-of-the-art machinery dedicated to the fabrication of hybrid pixel detectors for applied physics and fundamental research.

 IFAE’s Technology Transfer Manager will carry out the following tasks:
 • After becoming familiar with IFAE’s engineering infrastructure and services, identifying applications in applied research and industrial fronts.
 • Developing a marketing strategy and oversee the global sales process.
 • Contacting outfits possibly interested in services that IFAE can provide.
 • Helping in seeking potential projects within the Horizon 2020 EU program.
Requirements:
 • Education:  Advanced degree in Industrial or Electronics Engineering, Applied Physics or similar.
 • At least three-years experience in Technology Transfer within the science and technology research domain.
 • Knowledge and contacts in the microelectronics area, particularly in ASIC development, packaging and assembling, will be highly appreciated.
 • Skills in disseminating information, advertising, and marketing.
 • Ability to work and communicate in a collaborative environment.
 • Language: excellent level of written and spoken English.
 • Availability for short trips in Spain and abroad.
Other:
IFAE wishes to fill this post as soon as possible. Applications should be submitted to jobs@ifae.es no later than January 31, 2014, indicating clearly the Job Reference in the “Subject” field of the email. Nevertheless, applications will be accepted until the post is filled. Sending CVs to the above address implies consent to the legal warning at the bottom of the IFAE home webpage.

Salary will be commensurate with experience and qualifications. The initial contract will be for 3 years. Extensions and/or indefinite employment will be subject to mutual satisfaction.

Job Reference: IFAE-2013-SO-01
Closing date: 31-January-2014


Més informació

Més treball en recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació