Passa al contingut principal

Design Ingenieur per a GMA Group a Augsburg

Die GMA-GROUP ist eine der führenden europäischen Unternehmensgruppen im Dienstleistungsbereich Qualitäts- und Prüfwesen. Innerhalb der Gruppe bietet die GMA-ENGINEERING.GMBH Dienstleistungen im Bereich Engineering und Industrie sowie der Qualitätssicherung an. Unsere namhaften Kunden unterstützen wir erfolgreich u.a. auf dem Gebiet der Entwicklung, Projektierung und Qualityengineering. Mit mehr als 700 Mitarbeitern, die schwerpunktmäßig in der Luft- und Raumfahrtindustrie tätig sind, arbeiten wir ausgehend von unseren diversen Betriebs- und Prüfstätten weltweit sowohl für Luftfahrzeughersteller, für die Windkraft und den Maschinenbau, für die Automobilindustrie sowie den Energiesektor.

Wir suchen Sie zur Erweiterung unseres qualifizierten Kundenteams in der Luftfahrtbranche.

Code: EN-01537

Einsatzort: Augsburg

IHRE AUFGABEN:

 • Concession/DON Bearbeitung
 • Erarbeitung und Dokumentation von Reparatur Lösungen in Absprache mit Stress/Fatigue/Fertigung
 • Erstellung von Bauunterlagen
 • Erstellung von Reparaturzeichnungen
 • Bearbeitung der Concessions /Bauunterlagen in den IT Tools (SAP/PRIMESNPM)

IHR PROFIL:

 • Berufsausbildung Luft- und Raumfahrt Ing. / Maschinenbau Ing. (Univ / FH)
 • Prakt. Erfahrungen Design/Betreuung Flugzeugstrukturen (metallisch, composite)
 • Design Erfahrung mind. 3 Jahre, Erfahrung mit Leichtbaustrukturen
 • Zusätzliche Kenntnisse Catia V5, VPM, PRIMES, SAP (e-Concession, e-DQN)
 • MS Office
 • Sehr gute Englischkenntnisse
 • Persönlichkeitsmerkmale: teamfähig, belastbar, selbstständig

Wir bieten Ihnen in einem erfolgreichen, international tätigen Unternehmen einen modernen, attraktiven Arbeitsplatz mit anspruchsvollen Aufgaben und einem hohen Maß an Selbständigkeit. Wenn wir Ihr Interesse geweckt haben und Sie eine neue Herausforderung suchen, dann klicken Sie bitte auf den Link "Auf dieses Stellenangebot bewerben" im linken unteren Bereich dieses Online-Stellenangebotes auf der Jobbörse auf unserer Homepage www.gma-group.com.

Kontaktinformation
GMA-Engineering GmbH
Frau Marion Willms
Bürgermeister-Wegele-Straße 12
86167 Augsburg
m.willms@gma-group.com


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

3D Printing a Catalunya

La impressió 3D és una de les tendències principals en la denominada Indústria 4.0. A aquesta transformació, la fabricació additiva hi aporta transversalitat, flexibilitat i un major valor afegit. A més a més, consolida la fabricació de km 0 i redueix el time to market alhora que facilita la personalització.

Catalunya reivindica el seu espai entre els principals hubs mundials en impressió 3D al costat dels Estats Units, el centre d’Europa o el Japó. La presència de centres tecnològics com Eurecat o Leitat al costat de l’aposta per aquest àmbit al nostre país d’empreses com HP, Ricoh o Avinent, així ho impulsen.

A Catalunya, 118 empreses ja treballen a l'entorn de la impressió 3D: des de fabricants de peces o d'impressores, proveïdors de serveis o programari. Aquestes empreses factures més de 320 M€ vinculats de la impresssió 3D i donen feina a 1.320 treballadors.

Estudi elaborat per Acció


La impressió 3d a Catalunya from Agència per a la Competitivitat de l'empresa - ACCIÓ