Passa al contingut principal

Living and Working in Dalarna


Living and working in Dalarna és una nova edició dels European Job days. En aquesta ocasió es celebra al territori de Dalarna a Suecia. L'esdeveniment es pot seguir de manera presencial i online.

L'esdeveniment és el 6 d'agost de 2013

Labour market in Dalarna

There is a clear trend towards an increase in skills requirements in most sectors. This is due to the fact that companies need to replace many people who are retiring, and those now leaving the labour market are often well-educated and have a lot of work experience. Turnover in Dalarna’s labour market will continue to be high, and almost 25 000 people are expected to find jobs during the coming year.

Many of Dalarna’s companies are finding it difficult to get the right staff and unemployment is among the lowest in Sweden. During the year there will be shortages of personnel at all levels in nursing and healthcare, personnel with graduate skills in technology and building, and also some occupations with lower educational requirements.

In the coming year there will be extensive investments in new commercial areas, particularly in the central parts of the county. This will give rise to a strong demand for workers in commerce. Production in the building sector is declining, but companies are finding it very difficult to find building engineers and designers. There is great demand for people with managerial experience, such as site managers and heads of unit. There will be very good job opportunities for engineers in construction, mechanical engineering and electric power.
Font: Eures

Shortage by sector 

Industry 

 • Chemical engineers 
 • Electronics, Telecommunications Engineers 
 • Mining engineers, metallurgy 
 • Construction engineers 
 • Mechanical engineers 
 • Heavy current engineers 

Construction

 • Electricians 
 • Plumbers 
 • Concrete workers 

Private sector services 

 • Cooks 
 • Systems analysts and programmers 
 • Bus drivers 
 • Waiters 
 • Building custodians 
 • Bakers, confectioners 
 • Train driver 


Font: Servei públic d'ocupació suec


Ver mapa más grande


Living and working in Dalarna
Més informació sobre Dalarna


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…