Passa al contingut principal

HP University Barcelona

HP University Barcelona is a “best-in-class training” delivered to excellent fresh graduates coming from all Europe.

Through this program, you will be actively participating in different training modules (Business insight, soft skills, marketing techniques, etc), using your knowledge to real business cases from a global perspective and working directly with our printer engines and technological solutions.

This experience will give you the opportunity to gain a clear strategic vision of the printing market, while acquiring a deep knowledge of HP products & solutions at our international office located in Barcelona, Spain.

After this one-month training fully delivered in English by talented professionals, outstanding participants will get the opportunity to join HP as employees.

The program cost will be funded by HP and you will receive financial support to fund your stay in Barcelona if you don’t live in the city.

We’re looking for highly motivated recently graduates in Business Administration and Engineeringwho are fluent in English and have outstanding analytical, communication and presentation skills.

Business Administration Profile
 • Recent graduates in Business Administration, Economics or similar
 • English Proficiency is a must.
 • The following language combinations will be highly appreciated:
  • Dutch & French
  • German & Dutch
  • Spanish &Italian
  • French & Italian
 • Business analysts also sought
 • Expertise in market share and units forecasting
 • Strong Excel and presentation skills
 • Good inter-personal abilities
 • Excellent communication skills
 • Self-motivation and confidence
 • Organized and responsible
 • Creative, social and with initiative
 • Graphic business background highly appreciated
Engineering Profile
 • Recent graduates in Engineering (Mechanical, Chemical, Process and Telecommunications Engineers).
 • English Proficiency is a must.
 • French, German or Italian, as well as other European languages, are highly appreciated.
 • Good Communication skills.
 • A passion for technology and deep interest in working with printers, presses and engines.
 • Project management and coordination skills.
 • Any knowledge and experience in Graphics or photo will be considered (colour management principles, relevant software).
If you are passionate about Business & Technology, Join HP University Barcelona! by sending your CV to hpuniversity.bcn@fue.es

Recruitment: Selection processes in every country prior to the final selection of candidates.
Deadline for applications: 30 July 2013

Conditions
When: September 2013, Intensive training given by Hewlett Packard and Universidad Francisco de Vitoria
Where: Barcelona, Spain
Monthly Grant: € 500 + travel and housing allowances (eligibility for non-residents in Barcelona).
Certification: Certificate in ongoing education awarded by Universidad Francisco de Vitoria.
Insurance: Accident insurance for the duration of the program.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…