Passa al contingut principal

Control Engineer per Holanda

Description: 

You make control diagrams, compile parts lists, write software and test the machines. If necessary, you adjust the machine at the customer’s business premises. You also develop new generations of controls together with your colleagues. In a nutshell, a job that offers variety, challenges and sufficient perspectives within a professional, dynamic and international company.

Company: 

VMI Group. It all began with rubber and tires, as VMI gradually perfected its technology over decades of growth and innovation. Our ongoing efforts to stay a step ahead of the competition have inspired us to create the highest performing machines in the world. Today, our company has expanded to include 4 diverse yet specialized business lines – each of which has earned a solid reputation in their market.
- VMI Tire - VMI Can - VMI Rubber - VMI Care

VMI offers:

 • A challenging job with a lot of room for using own initiative 
 • A strong product package with excellent possibilities on the international markets 
 • A pleasant and professional work atmosphere 
 • The opportunity to further develop your talents in an international organisation
 • Ample training possibilities 
 • Excellent employment conditions and a wonderful congestion-free living and working environment 


Wanted profile: 

 • Senior secondary technical vocational (MTO)/ Bachelor Degree in electrical engineering (control engineering, electrical engineering or industrial automation) 
 • At least 5 year’s experience in apparatus or mechanical engineering 
 • You are experienced in working with one or more PLC/Scada systems, like Siemens S7, WinCC, Allen Bradley, ControlLogix, PanelView 
 • Troubleshooting skills 
 • Organisational skills and accuracy 
 • Command English (German or Dutch is a big plus) 
 • Willingness to travel


Interested?

Please send your CV and motivation letter (In English) to m.valiente@pran.eu
For more information contact: Miguel Valiente,
PRAN. Edificio Cero Emisiones .Av Autonomía, 750003 Zaragoza
T: (0034) 876 44 05 20, 21, 22, 23
M: (0034) 622 23 07 71

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…