Passa al contingut principal

EXPERT NEOLANE H/F

Description de poste

Au sein de notre centre de compétences Neolane, en qualité d'Expert Neolane, vous aurez en charge le suivi technique des projets d’implémentation technique.
Vous interviendrez auprès de nos clients ou sur nos projets au forfait et serez garant des bonnes pratiques d’implémentation de l’outil dans le contexte client.
Vous assurerez également la montée en compétences des collaborateurs juniors sur la technologie Neolane.
Soft Computing vous garantit un suivi opérationnel de qualité et vous permet une valorisation de vos acquis par des certifications éditeurs reconnues.
Nous vous proposerons une ouverture à l’avant-vente et une possibilité de monter en compétences sur des fonctions de management à court terme.
Vos talents et vos idées seront reconnus et encouragés.

La société

Soft Computing assoit son développement sur une expertise technologique de pointe et sur sa politique de veille : Nous déployons notamment des solutions CRM dans des environnements divers et variés avec des intégrations innovantes sur le marché.
Soft Computing a placé l’Innovation au cœur de sa stratégie de développement et met en œuvre plus de 20 projets d’innovation par an. Nous sollicitons des idées de toutes nos forces vives, et choisissons les meilleurs à développer dans nos centres de compétences.
Nos experts accompagnent des grands comptes : BNP, Société Générale, Groupe Accor, Banque de France, Generali, Veolia …


Més informació i aplicacions

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Oferta pública 30/05/2020

1 plaça de Tècnic en Bioenginyeria / Generalitat de Catalunya - Servei Català de la Salut (CatSalut)


1 plaça de Tècnic arxiu / Diputació de Girona
1 plaça de Tècnic de sistemes - enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona
1 plaça d'Analista funcional de projectes a la Fundació TIC Salut Social / Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
1 plaça de Tècnic del servei RSU / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça d'Enginyer tècnic topògraf a la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat / Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
1 plaça de Tècnic per al programa de regularització i seguiment de la contractació / Ajuntament de Banyoles
Borsa de treball de places d'Enginyer tècnic / Ajuntament de Cerdanyola…