dijous, 18 d’abril de 2013

Beques Balsells

S'obre el termini per accedir a les sis modalitats per realitzar estudis de màster o doctorat a l'estranger
Al web de les Beques Balsells podeu trobar més informació.


Estudis màster o doctorat de bioenginyeria
En col·laboració amb la University of Colorado Boulder.
Termini: del 5 al 27 d'abril de 2013.
Enginyeria (postgrau) S'ofereixen sis beques per a realitzar estudis de postgrau en l'àmbit de les enginyeries a la Henry Samueli School of Engineering (HSSoE) o a la Donald Bren School of Information and Computer Sciences (DBSICS) (BBI-PG).
Termini: del 16 d'abril al 9 de maig de 2013.
Enginyeria (ampliació d'estada) S'ofereixen dues beques per realitzar estudis de postgrau-renovació en l'àmbit de les enginyeries a la HSSoE o a la Donald Bren School of Information and Computer Sciences (DBSICS) (BBI-R).
Termini: del 16 d'abril al 9 de maig de 2013.
Enginyeria (postdoctorats)
S'ofereixen dues beques postdoctorals, en làmbit de l'enginyeria, per realitzar estades de recerca a la Henry Samueli School of Engineering de la University of California, Irvine (HSSoE) (BBI-PDE).
Termini: del 16 d'abril al 9 de maig de 2013
Ciències experimentals (postdoctorats)
S'ofereix una beca per realitzar una estada de recerca postdoctoral en l'àmbit les ciències experimentals a la School of Physical Sciences o a la School of Biological Sciences.
Termini: del 16 d'abril al 9 de maig de 2013.
Enginyeria (postgrau)
S'ofereix una beca per realitzar estudis de postgrau en l'àmbit de l'enginyeria a la Henry Samueli School of Engineering (HSSoE) de la Universitat of California, Irvine (BBI-PEPS).
Termini: del 16 d'abril al 9 de maig de 2013.