Passa al contingut principal

ACCOUNT MANAGER IT & LEASING H/F

Description de poste

Sous la responsabilité du directeur commercial, votre principale mission consiste à créer, développer et suivre un portefeuille de clients Grands Comptes principalement.
  • Accompagner et conseiller les prospects/clients Grands Comptes tout au long de la gestion de vie leurs Actifs Technologiques de manière Eco-responsable à des interlocuteurs de haut niveau tel que DSI, DAF, Achat, DG, ………
  • Gérez de façon autonome les comptes clients/prospects dont vous aurez la charge et fédérer les ressources techniques internes nécessaires à la bonne mise en œuvre des projets.
La maitrise des outils informatiques et bureautiques est indispensable.


La société

Notre client est un acteur majeur et reconnu dans le monde du conseil et du services en développement durable au niveau européen.
Fort d'une croissance soutenue depuis sa création, l’objectif est de faire du développement durable un facteur de performance pour les entreprises.
Véritable partenaire au niveau du Conseil stratégique, de la Technologie et du Financement éco-responsable d'actifs technologiques.
A l'aide d'outils innovants, ses experts, ingénieurs et consultants expérimentés accompagnent plus d'une centaine d'entreprises en France et en Europe.

Més informació i apliacions

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Becas Santander Power Job

En el escenario actual de dificultades para el empleo por causa del COVID19, la Fundación Universia ofrece 2.000 becas para jóvenes de 20 a 35 años, especialmente para los que hayan perdido su empleo recientemente, para realizar un curso online de alta calidad que te permita desarrollar los conocimientos y habilidades fundamentales para potenciar y mejorar tu empleabilidad.


Durante el Curso formativo, los participantes desarrollarán un conjunto de conocimientos y experiencias sobre cómo entender el nuevo mercado laboral, conocerse mejor profesionalmente, a explotar su red de Networking, identificar oportunidades, cumplir objetivos a través de la metodología de OKR´s, ser un experto en Linkedin y mejorar su CV, entre otros.
El Curso formativo que integra este Programa será impartido en formato online, en idioma español y tendrá una duración de 5 semanas. Las plazas ofertadas para el Curso formativo serán 1500.
La metodología del Curso será la siguiente:
18 sesiones de 15-20 min grabadas. L…