dilluns, 15 d’octubre de 2012

MOBILITAT DE PROFESSIONALS AL QUEBEC


Us deixo tota la informació que hi ha al Servei d'Ocupació de Catalunya sobre les properes jornades per afavorir la mobilitat cap al Quebec. Segui la web original perquè aniran ampliant la informació.

El Govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), està treballant amb el Govern del Quebec per tal d’afavorir la mobilitat de persones treballadores cap al Quebec i facilitar-ne la seva integració socioprofessional.

Properes sessions informatives sobre viure i treballar al Quebec

L’Oficina d’Immigració del Quebec a París, amb la col·laboració del SOC i l’Oficina del Quebec a Barcelona, organitzarà els dies 29, 30 i 31 d’octubre cinc noves sessions informatives a Barcelona.
Les sessions tractaran, entre d’altres, del mercat de treball quebequès, les perspectives de feina, les expectatives de les empreses, els procediments que s’han d’emprendre per treballar al Quebec i les activitats de reclutament Journées Québec. Cada sessió tractarà un tema específic: salut, tecnologies de la informació i les comunicacions, enginyeria, metal·lúrgica i mecànica,  finances i assegurances.
El calendari de sessions informatives és el següent:
Dillus 29 d'octubre
Dimarts 30 d'octubre
Dimecres 31 d'octubre
Clicant en cada àmbit podreu consultar el programa de la sessió informativa i el públic destinatari prioritari de cada sessió.

Inscripcions 

Cada sessió disposa d’un nombre determinat de places. Només us podeu inscriure a una sessió, segons el vostre perfil professional. Per començar amb la vostra inscripció, cliqueu aquí

Més informació

Preguntes més freqüents relacionades amb aquestes sessions.

Journées Québec (Jornades Quebec), per primera vegada a Catalunya

El 29 de novembre d’enguany se celebrarà a Barcelona la primera edició de les Journées Québec.
Aquesta missió de reclutament s’organitza amb els objectius principals següents:
  • establir vincles directes entre empreses quebequeses i persones candidates estrangeres que responen a les necessitats econòmiques del Quebec; 
  • oferir a les empreses quebequeses l’accés a una bossa de persones candidates preseleccionades en funció de les seves competències i del seu perfil professional.
Aquesta activitat de reclutament és possible a partir de les actuacions realitzades pel Ministeri d’Immigració i Comunitats Culturals del Quebec i els seus diversos socis, amb la col·laboració del SOC.
Tota la informació per tal de conèixer el funcionament i la dinàmica de les Journées Québec, les modalitats d’inscripció, les ofertes de feina i els sectors en demanda, es trobarà disponible en aquest apartat al llarg del mes d’octubre.